изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:41 EEST
НОВ ФОРМАТ НА ДЕТСКОТО ШОУ "ТАЛАНТИ-ДА!"    
КултураЗабавното шоу за деца на възраст от 3 до 8 години "Таланти-ДА!", което  НЧ "Й.Йовков-1870 год." организира всяка събота, вече е с нов формат.


Водещият Георги Калчев ще даде възможност на всички малчугани да демонстрират творческите си заложби, но и ще "изпита" артистичния потенциал на родителите. На тяхната изява е посветен втория тур на надпреварата. За разлика от децата, само най-изявените родители  ще получат награди. Наградният фонд е "приказен", "играчков" и естествено "сладък", благодарение на сладкарници "Кристи", Office 1 Superstore - Bulgaria, ЕТ "Ведиа-Венцислав Асенов" и др.
За сега шоуто се провежда във фоайето на концертната зала на читалището всяка събота /ако има заявки/ от 10.30 часа. При заявки от детски градини и училища може да се прави в удобно за тях време и място.
Организаторите напомнят на всички малчугани, които се престрашат да застанат под прожектора, че срокът за записване е от понеделник до петък на тел. 603-531 или в офиса на секретаря на читалището. НДТ
 


Сходни връзки

НОВ ФОРМАТ НА ДЕТСКОТО ШОУ "ТАЛАНТИ-ДА!" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди