изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Днес е добре да се замислите по финансови въпроси. Действайте по-бавно и спокойно, не пришпорвайте нещата, пък може и да спечелите от това.
ТЕЛЕЦ - Ще се чувствате много по-уверени в себе си и ентусиазирани. Единственият проблем може да дойде от страховете ви, особено за любимия човек. Дайте му повече свобода.
БЛИЗНАЦИ - Малко отнесени ще се чувствате днес. Не е момент за сериозни занимания, но ако няма как поне се опитайте да сте по-съсредоточени. Занимавайте с неща, които ви дават усещане за свобода.
РАК - Един чудесен ден за вас. Нещата ще стават лесно и сякаш преди да сте ги пожелали. Можете да давате консултации по това как най-добре да направим нещата.
ЛЪВ - Днес ще имате доста задължения и отговорности. Планирайте внимателно деня си и се опитвайте да следвате програмата. Ще успеете да реализирате целите си, но не се разсейвайте твърде много.
ДЕВА - Днес прекалено много ще философствате и може да позабравите някои от основните си задължения. Много на едро гледате, не забравяйте и дребничките неща от живота.
ВЕЗНИ - Малко нервен е днешния ден. Околните ще ви дразнят с мудността, а самите вие ще сте доста бавни. Опитайте първо да извадите кораба от собственото си око и тогава дръжте сметка за треската в чуждото.
СКОРПИОН - Бъдете по-толерантни с хората около вас. Все пак не всички имат вашия бърз ум и светкавична реакция. Ден за хармонизиране с околните.
СТРЕЛЕЦ - Доста работа ви чака днес, така че не се подмотвайте, а действайте. Бъдете по-търпеливи с подчинените си, а също и с тялото си. Не е ден за експерименти.
КОЗИРОГ - Днес ще трябва да разчупите малко рамките и да действате със замах. Творческият елемент е задължителен, а също и забавлението. Не бъдете прекалено сериозни.
ВОДОЛЕЙ - Днес всичко ще приемате прекалено лично и това ще доведе след себе си сума размишления на тема кой какво и защо е казал. Всъщност нещата са толкова прости, защо ги усложнявате?
РИБИ - Днес ще сте по-наясно със себе си и какво може да очаквате в близките дни от съдбата. Обаче от много телефонни разговори и е-мейли едва ли ще ви остане много време да мислите по въпроса.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди