изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:24 EEST
Автобус прегази пешеходец в центъра на София    
НовиниАвтобус от градския транспорт е прегазил пешеходец в центъра на София, който е загинал на място. Инцидентът е станал около 17.15 часа на кръстовището на ул. "Опълченска" и булевард "Сливница", съобщиха за Дир.бг от Бърза помощ. Пристигналият екип на Бърза помощ само е констатирал смъртта на мъжа. Той е бил прегазен от автобус по линия 310, докато е пресичал кръстовището, съобщи БГНЕС. По информация на Булфото мъжът е инвалид, но самоличността му не е изяснена, тъй като не носел документи.

Директорът на дирекция "Социални дейности" в Столичната община Минка Владимирова заяви, че не може да се каже дали загиналият е бил клошар. По думите й "по-скоро човекът е бил използван от други за просия", съобщи БТА. Той бил ударен от автобуса, докато пресичал на "червен" светофар. Шофьорът на автобуса по линия 310 не го е видял, посочи Владимирова.

Движението бе отцепено и имаше задръстване. На мястото на удара бяха екипи на полицията.

През юни 2008 г. 24-годишна жена бе премазана от автобус на Столична компания за градски транспорт на кръстовището на булевардите "Дондуков" и "Васил Левски". Тогава шофьорът на рейса завивал на зелен светофар, но не видял пешеходката.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Автобус прегази пешеходец в центъра на София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди