изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:36 EET
Закопчаха в Гърция Гаргата    
По света
Венцислав Петров - Гаргата, участвал във въоръжен грабеж и отвличане вгорнооряховското село Пъромайци, бе задържан в Гърция, докато се разхождал на воля с приятелката си там.
Нападението в центъра на Първомайци, в което Гаргата участва заедно със световния шампион по лека атлетика Николай Антонв - Таланта, стана миналия петък.

Миналия петък двамата, маскирани и въоръжени с автомат и пистолет, нападнаха микробус, пълен с цигари и оборотни пари, и го отвлякоха заедно с шофьора. По-късно същия ден полицаите откриха возилото край великотърновското с. Самоводене. Бандитите взели само 2500 лева от жабката, а шофьора Николай Николов оставили омотан в тиксо в багажника. Грабителите не успели да намерят 11 500 лв., които били скрити в тайник. Полицаи веднага заградили региона и съседните области. След като зарязали буса и се отървали от оръжието и маските, Антонов и съучастникът му се качили на такси. Униформени спрели таксито за проверка, но въпреки че пътниците нямали лични карти, ги пуснали. Още същата нощ последвали уволнения и наказания.

Съден у нас и в чужбина за кражби на коли е организирал въоръжения грабеж и отвличането в горнооряховското село Първомайци. 35-годишният Марин Петров-Бадалото от с. Страхилово е сред тримата задържани за нападението. Зад решетките освен световния шампион по лека атлетика е и собственикът на бакалия в Първомайци Ивелин Дешев (41 г.). http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Закопчаха в Гърция Гаргата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди