изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Физическата близост ще е особено важна за вас днес, но не проявявайте агресивност и нетърпение, малко повече романтика не е излишна.
ТЕЛЕЦ - Напрегнати сте. Имате нужда от топлина и спокойствие и къде другаде бихте я намерили, освен до рамото на любимия човек. Не се притеснявайте за неща, които не зависят от вас.
БЛИЗНАЦИ - Днес от вас ще искат сериозно отношение и ясни концепции за съвместното бъдеще. Дали сте готови да бъдете конкретни? Опитайте, късметът е на ваша страна.
РАК - Доста решителен ден. Ще успеете да свършите много работа, при това ще ви остане време за любимия, но само през вечерта. Помислете и за себе си.
ЛЪВ - Най-приятно ще ви е сред приятели, а и в компанията има един специален човек, с които искате да се сближите. Време е да действате по-смело, опитайте си късмета.
ДЕВА - Днес сте малко екстравагантни, но това цели да се харесате най-вече на специален човек. Внесете повече и малко повече романтика в отношенията си.
ВЕЗНИ - Иска ви се всички да става красиво, елегантно и по възможност в съответствие с вашите норми. Реалността е по-различна, но какво пречи да я промените?
СКОРПИОН - Активни и напористи в търсенето на удоволствия, не забравяте ли нещо важно. Сексуалните авантюри не винаги са безопасни, имайте едно на ум.
СТРЕЛЕЦ - Днес ще сте по-скоро философи, отколкото хора, на който може да се разчита. Без да сте си уреждали среща ще срещнете човек, на когото държите.
КОЗИРОГ - Днес сте наистина късметлии. Ще се срещнете с интересни хора, че дори може и да се сближите, дано да знаете и чужди езици - може да ви потрябват.
ВОДОЛЕЙ - Ще ви е трудно да прекарате дори една минута без любимия човек до вас. Не ставайте толкова зависими, дайте му възможност да подиша малко.
РИБИ - Настроението ви днес ще търпи корекции. Недейте под напора на негативни емоции да прекратявате една стойностна връзка. Изчакайте по-добри времена.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди