изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:31 EEST
СТРАШНО Е, АКО ЗАГУБИМ ВЯРА В ИНСТИТУЦИИТЕ    
ОбществоБлизките на жертвите на влака-факла не могат да се примирят вече три години, че няма да ги видят. В навечерието на страшната годишнина бащата на Даниел Вичев – Васил Вичев, казва, че е страшно ако загубим вяра в институциите. “Страната е преживявала войни, губила е, кризи, но пак се е възстановявала. Не искам и да мисля обаче, ако се загуби вярата в институциите какво може да стане.

Нали така варварите превземат Римската империя – защото народът загубва вяра в институциите и държавността. На 13 януари в Апелативния съд бе разгледано обжалването на присъдите от шафнера на влака и началника му. Съдът трябваше да излезе с решение в законно установения срок, който е 30 дни, а още няма решение. Как може аз, а и всеки да е виновен, ако ден закъснее да си плати тока, водата, а съдът...” – реди объркано мисли почерненият баща, който не иска и не може да се примири с мисълта, че Даниел го няма. Вичев е категоричен, че философията на това дело е объркано от самото начало и от виновните има и по-виновни. Той добавя още, че за съжаление тази трагедия, отнела живота на 9 души, с нищо не е подобрила състоянието на влаковете. Бащата на Валерия Желева, която също така и не стигна до дома си, Жельо също смята, че освен двамата обвинени – шафнера и началника на влака, има и други виновни, но никой от големите не е привлечен под отговорност. С болка в гласа мъжът признава, че още чакат Валерия да се върне. НДТ

 

 


Сходни връзки

СТРАШНО Е, АКО ЗАГУБИМ ВЯРА В ИНСТИТУЦИИТЕ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СТРАШНО Е, АКО ЗАГУБИМ ВЯРА В ИНСТИТУЦИИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-03-03 @ 13:56 EET
Васил Вичев...пак се сети, за смъртта на сина си, а защо г-н Вичев докато "работеше" в ДАИ си беше "затраял", очевидно беше изтъргувал трагедията си и сега, когато гоуволниха(не без подкрепата на сегашния началник Стефан Милив - съдружник в автошкола "ПАНТЕЛЕЕВ") тръгна да дири правдата под формата на финансово обезщетение...много грозно Г-н Вичев...думите нямат сила за да опишат падението! 
СТРАШНО Е, АКО ЗАГУБИМ ВЯРА В ИНСТИТУЦИИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-03-03 @ 17:49 EET
Прочети  ти урод такъв, остави човека със мъката си.Като си толкова ербап покажи се на живо да се срещнем - пък тогава ще спорим.И не се крий като женски полов орган - МИЖЕТУРКО.
СТРАШНО Е, АКО ЗАГУБИМ ВЯРА В ИНСТИТУЦИИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-03-03 @ 20:51 EET

Bravo!

СТРАШНО Е, АКО ЗАГУБИМ ВЯРА В ИНСТИТУЦИИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-03-04 @ 08:41 EET
първия коментатор не е урод ,а узрод(комбинация между урод и изрод) няма нищо свято за такива фъшкии
СТРАШНО Е, АКО ЗАГУБИМ ВЯРА В ИНСТИТУЦИИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-03-04 @ 19:56 EET
ЗА всяка една смърт се търси виновник и съответно обезщетение!!Вичев като страна по делото,е завел граждански иск заедно с всички останали близки на жестоко загиналите в пожара.Това е станало още непосредствено след пожара,а не сега !!Може да не ви харесва Вичев,ваш проблем,но казаното от вас е доста по гадничко от предполагаемата търговия с  тази смърт!!Такива тежки думи особено когато става дума за загуба на дете,говорят от лошо по лошо за човека,който ги е изрекъл.Да не ви дава Господ!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди