изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:11 EEST
Сидеров: Сините са като жрици на любовта и са в шизофренна позиция. Мартин Димитров: Сидеров чува гласове    
ПолитикаВолен Сидеров и Мартин Димитров не успяха да се опровергаят един друг за интереса от доклад на Държавната комисия по енергийно регулиране (ДКЕВР), който е бил предназначен за разглеждане в парламентарната комисия по икономика и енергетика, председателствана от Мартин Димитров.В замяна на това те преминаха в остри политически и лични нападки, като в студиото на Нова телевизия прозвучаха взаимни обиди - "лакей на Костов", " жрици на любовта", "той чува гласове".



В днешния сблъсък, който е продължение от вчера, когато лидерът на "Атака" обвини Мартин Димитров, че е прикрил доклада, двамата продължиха да отстояват своята позиция, като стигнаха до остри политически и лични нападки.

"Аз съм го изискал този доклад, а депутат от Атака не дойде, заяви лидерът на СДС. Според него докладът  може да бъде четен, но не бива да се разпространява. Сидеров го репликира, че се е наложило да пита градския прокурор дали може докладът да бъде предоставен на депутатите и отговорът е бил положителен. Той отново атакува Димитров, че човек на СДС е директор на ЧЕЗ - Росен Йорданов е бил кандидат за депутат на сините в мажоритарните листи. Неговата фирма АСФ-Перник е подменила всички трансформатори без нужда и за това е спечелила 30 млн. лв. , а с друга фирма "прибират с кума си едни пари, защото търгуват с метали. Парите от тяхната продажба се водят черни пари, по думите на Сидеров.Много принципният Мартинчо се опитва да се извърти". В предишните избори е бил кандидат за общински съветник, а после става кандидат за депутат, как става тия работи?, попита още Сидеров.

Мартин Димитров категорично отрече такива пари да са влизали в черна каса на СДС, като направи аналогия с назначаването на Трайчо Трайков за министър, след като е бил директор на друго електроразпределително дружество EVN. "Тоя човек управлява България. Можете ли да си представите? С тоя език, с това въпитание. Г-н Сидеров чува гласове", репликира го синият лидер.  Той чува гласове на сини активисти". Заедно с ГЕРБ "Атака" са вдигнали здравните осигуровки, те вдигнали цените.

Сидеров му отвърна, че сините е в шизофренна позиция. Синята коалиция е била спасена от президента Първанов, който отхвърли 8-процентната бариера, за да влезе коалицията в парламента. Сега сините според Сидеров от една страна участват в управлението, защото имат свои заместник-министри, а "Атака" няма свои хора в изпълнителната власт и подкрепя принципно управляващата ГЕРБ.

"По тази логика всяка партия може да бъде забъркана. Атака на много места са с БСП", отговори Димитров.


http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Сидеров: Сините са като жрици на любовта и са в шизофренна позиция. Мартин Димитров: Сидеров чува гласове | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди