изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:44 EEST
СЕДМА ТИТЛА ЗА МИХАЙЛОВ, МАКЕДОНЕЦ ЩЕ ГО ПОДГОТВЯ ЗА ГОЛЕМИТЕ СЪСТЕЗАНИЯ    
НовиниЗа седми път Георги Михайлов от карате клуб Самурай стана републикански шампион при мъжете, съобщи личният му треньор сенсей Димитър Христов.

Опитният състезател се качи на най-високото стъпало на почетната стълбичка в Троян, след като по категоричен начин се справи с противниците си в дисциплината "ката".
Добруджанци достигнаха до върна и в отборната надпревара в същата дисциплина, като съотборници на Михайлов бяха Янко Соколов и Руслан Тодоров. последните двама се завърнаха в родния си град с пети места в своите категории в дисциплината "кумите".
"На отминалия шампионат се видя, че Георги Михайлов е без конкуренция. Това бе причината на последното заседание на УС на федерацията да бъде поставен въпроса да се извика специалист от чужбина, който индивидуално ще се занимава с 2-3 водещи наши каратеки. Спряхме се на македонец, който ще бъде ангажиран за лагер-сборове на националните отбори преди големи състезания. Това лято на най-добрите ни каратеки им предстои да представят страната ни на Европейско първенство в Цюрих", заяви пред репортер на НДТ сенсей Христов.
Той добави, че на първенството в Троян жените на "Самурай" в състав: Марияна Иванова, Мария Николова и Емона Тодорова, са се окичили с бронзови медали.
Христов каза още, че следващото състезание за неговите възпитаници ще бъде в началото на април в Сливен. Тогава на татамито в Града на Войводите ще излязат децата, юношите и девойките младша възраст. "Конкуренцията се очертава да бъде голяма. Най-добрите ще получат квоти за балканиадата в Кипър. Целта ни е 3-4 визи за Острова на Афродита да дойдат при нас", допълни треньорът на добруджанци.
 
 


Сходни връзки

СЕДМА ТИТЛА ЗА МИХАЙЛОВ, МАКЕДОНЕЦ ЩЕ ГО ПОДГОТВЯ ЗА ГОЛЕМИТЕ СЪСТЕЗАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди