изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:14 EEST
Йоско уби двама с джипа си в Бояна    
Новини

По първоначална информация катастрофата е предизвикана от криминалнопроявения Йосиф Йосифов, свързван с убийството на Косьо Самоковеца.Двама души загинаха при тежка катастрофа тази сутрин в столичния квартал "Бояна" след Околовръстното шосе. Сблъскали са се джип и лек автомобил "КИА" около 7.00 часа. На място са загинали двама души, а трима са ранени. На мястото на инцидента има екип на полицията и линейки. Пристигнали са и три коли на пожарната. Джипът е преобърнат по таван, а на мястото на инцидента се събраха много хора.



Катастрофата наложи да бъде временно да бъде отцепено движението по бул. "България" между бул. "Александър Пушкин" и ул. "Кумата", а автобусите с номера 63 и 64 се движеха по ул. "Кумата".
По неофициална информация джипът е шофиран от 42-годишния Йосиф Йосифов - Йоско. Той беше сред свързваните с убийството на Константин Димитров - Самоковеца.

От МВР съобщават, че по първоначални данни, брониран джип, управляван от Й.Й., се движел по бул."България" в посока кв. Бояна. При десен завой навлязъл в насрещното платно, блъснал лек автомобил "КИА" и се е преобърнал.

От удара на място загинали двама мъже от леката кола - на 31 и на 53 години, други двама пътници в автомобила получили травми и са настанени за лечение във ВМА. Медицински екип в института "Пирогов" се бори за живота на шофьора на джипа.

Той е транспортиран там с линейка на пожарната с много наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица.

Подложен е на изследвания за уточняване на окончателната диагноза.

В пресата името на Йосиф Йосифов - Йоско беше обвързвано с представителите в България на групировката "Ангелите на ада", забранени в много страни, защото се занимават с дрога, трафик на оръжие, пране на пари и убийства. Според публикации Йоско отговаря на профила на членовете на бандата. http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Йоско уби двама с джипа си в Бояна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди