изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:06 EET
ХОРОСКОП ЗА 4 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 4 МАРТ

ОВЕН - И днес ще сте малко нервни, но ако впрегнете енергията си в положителна посока можете да направите невероятни неща. Удобен ден да разчистите нещата около вас.
ТЕЛЕЦ - Днес творческата треска, която ви е обзела от предния ден, продължава. Имате сили да отхвърлите много задачи. Сега е момента да направите някои покупки за предстоящия зимен сезон.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще ви се иска да извършите нещо щуро, което не сте правили до този момент. Не мислете какво ще си помислят или кажат хората, а осъществете намеренията си.
РАК - Днес ще имате един много напрегнат, но успешен ден. Всяко служебно начинание, което започнете на тази дата ще се увенчае с много добри плодове.
ЛЪВ - В днешният ден ще горите от желание да се захванете за работа. Компютрите може да ви създават проблеми, архивирайте или записвайте по-често важни за вас файлове и документи.
ДЕВА - Днес ще лежите на лаврите си и ще гледате със задоволство, колко добре се развиват начинанията, които сте започнали през понеделник. Ще сте с повишена чувствителност през целия ден.
ВЕЗНИ - Днес на работата цари затишие, което може да ви се стори малко необичайно. У дома е възможен конфликт с партньора, не реагирайте бурно, нещата ще утихнат от само себе си.
СКОРПИОН - На работното си място се пазете от колежки, проверете дали това, което ви казват е истина. Отлично време да се влюбите или да зарадвате любимия/любимата с любовно обяснение.
СТРЕЛЕЦ - Днес отново ще сте прекалени оптимисти, но това в никакъв случай няма да ви навреди, дори напротив. Успешно бихте могли да уредите някои юридически въпроси.
КОЗИРОГ - Още с отиването си на работа ще бъдете затрупани с обаждания. Може да получите важна информация, свързана с вашия бизнес, внимавайте да не я пропуснете.
ВОДОЛЕЙ - Противоречиви неща ще ви се случват през днешния ден. Късметът ще е с вас, но не го експлоатирайте прекалено. Контактите ви с държавни институции ще са затруднени.
РИБИ - В началото деня ви ще започне както обикновено, но след обяд събитията, които ще се разиграят ще ви изненадат приятно. Ще бързате да приключите с работата, за да реализирате срещите си.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди