изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:14 EET
КРИЗА Е: Половин милион за PR на министерство    
НовиниПоловин милион лева ще даде икономическото министерство за отразяването на дейността му в медиите. Това стана ясно от обявена обществена поръчка, публикувана в Държавен вестник на 1 март. В същото време за изграждане на информационни щандове за представянето на България като атрактивна туристическа дестинация на международни туристически изложения в Румъния и Гърция са заделени 110 000 лв. С прогнозна стойност от 150 000 лв. е възлагането на изпълнител за измерване на административната тежест върху бизнеса.

Със същата поръчка трябва да се даде и предложение за нейното намаляване. И без пари работодателските организации обясниха, че административната тежест върху бизнеса е твърде голяма и дадоха конкретни идеи за намаляването й - например въвеждането на електронното правителство. 320 000 лв. ще отдели икономическото министерство за доставка на компютърна и периферна техника - сървъри и сторидж, 150 компютъра и др. Отделно е обявена обществена поръчка за 91 300 лв. за доставка на преносими и настолни компютри. 200 000 лв. пък е прогнозната стойност за доставката на вентилатори, филтри и двигатели - отново за икономическото министерство. С отпуснатия на МИЕТ бюджет се стартира и обществена поръчка за около 167 000 лв. за разработване на ведомствен Уеб портал и информационна система. Друга интересна поръчка от последните дни е тази за изграждане на система за оповестяване при привеждане на икономическото министерство от мирно във военно време, като прогнозната стойност е 50 000 лв.
Катерина Иванова
 
 


Сходни връзки

КРИЗА Е: Половин милион за PR на министерство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди