изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:09 EEST
Масажистки изнасилени от 30 купонджии в шуменски мол    
Ред и сигурностДве варненки на 20 и 21 години са пуснали жалба в полицията в Шумен, че са били изнасилени от голям, но точно неустановен брой мъже в служебна тоалетна в местен търговски център на площад „Кристал”. Събраната до момента информация обаче е доста противоречива и няма категорични данни, че момичетата са били насилени. Неофициално се знае обаче, че двете са били гостенки на ергенско парти, в което участвали 30 мъже от Шумен.

Жертвите са подали жалбата в събота. Образувано е досъдебно производство. Извършени са множество процесуално следствени действия - оглед на място, разпити на свидетели, очни ставки, освидетелстване. Открити са много презервативи, но при прегледа от съдебения лекар няма констатирани никакви следи от насилие по телата на двете жени.

Те не могли да посочат с колко точно от мъжете са имали сношение. Бройката им варирала от 6 до над 20 души, с по двама и трима партньори наведнъж. Оказало се, че в петък вечерта в кафенето на търговския център 30-ина млади мъже, приятели на собственика на заведението, се събрали на ергенско парти. Докарали двете момичета, намерени по обява като "масажистки". Неофициално се рекламирали като "горещи мацки".

Щом градусът на купона се вдигнал, дамите предложили и "консумация" срещу допълнително заплащане по 200 лв. за всяка. Уговорката им била само с двама от участниците, но желаещите се оказали повече. В крайна сметка им се изредили всички. Точно парите развалили купона. Клиентите не платили и момичетата решили да им отмъстят, като ги набедят в полицията за групово изнасилване, предполагат разследващите. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Масажистки изнасилени от 30 купонджии в шуменски мол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди