изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:49 EEST
ТЕХНОПОЛИС ДАВА НАГРАДИ ХОНДА В ИНТЕРНЕТ ИГРА    
ИкономикаОт 3 март веригата за бяла, черна, офис и IT техника – Технополис, стартира игра "Абонирай се за електронната брошура на Технополис и спечели Хонда", съобщиха от търговската верига.  Оттам допълват, че играта не е обвързана с покупка, а абонаментът за електронната брошура на Технополис е напълно безплатен.

Единственото необходимо условие е всеки участник да се регистрира на сайта на компанията и да открие 4-те символа “Знайко кара скутер Хонда” в специалната брошура, която ще получи.
Играта продължава до края на годината и обхваща 15 поредни промоционални брошури на веригата. След изтичане на периода на валидност на всяка промоционална брошура се тегли томбола от всички правилно отговорили. Така 15 участници в играта ще станат притежатели на скутер Хонда Лийд, а на финала един ще спечели страхотно АТВ Хонда. Наградите са повече от впечатляващи. Всеки от 15-те скутера Хонда Лийд струва 5400 лв., а голямата награда, мощното АТВ Хонда TRX250 EX, е на стойност 8600 лв., допълват от веригата. В мартенската брошура на Технополис за първи път се представят новите за 2011 година модели плазмени и ЛЕД телевизори на Панасоник, както и новите модели фотоапарати на Канон и Олимпус.
Акценти в новата брошура на Технополис са 32-инчовият ЛЕД телевизор на ЕлДжи за 799 лв. и комплект компютър, монитор и мултифункционално устройство за 599 лв. Изключително атрактивни са еко офертите, с грижа за природата, при които нови енергоспестяващи уреди – пералня, хладилник, готварска печка и други се предлагат с допълнителна отстъпка при връщане на стар уред за рециклиране. Технополис осигурява напълно безплатна доставка до прага на дома на клиента и транспорт на стария уред за рециклиране. По този начин клиентите спестяват пари, както в момента на покупка, така и при бъдещата експлоатация на новите енергоспестяващи уреди.
Специално за мартенските празници Технополис чрез свои партньор предлага на клиентите си и безлихвен кредит на около 30 артикула от различните продуктови категории – телевизори, фотоапарати, видеокамери,  IT и едра бяла техника. Клиентът заплаща стойността на стоката на 6 или 10 равни вноски, една в търговския обект при покупката и 5 или 9 месечни, без оскъпяване, без такси и комисионни и с 0 % ГПР - годишен процент разходи. 
 


Сходни връзки

ТЕХНОПОЛИС ДАВА НАГРАДИ ХОНДА В ИНТЕРНЕТ ИГРА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТЕХНОПОЛИС ДАВА НАГРАДИ ХОНДА В ИНТЕРНЕТ ИГРА
Автор: Anonymous да 2011-03-08 @ 09:33 EET
И тези търсят балами!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди