изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:44 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани 17 криминални престъпления. През изминалите почивни дни на територията на областта са  станали 4 ПТП с нанесени материални щети  и 1 ПТП  с 2 ранени граждани. През изминалите почивни дни са възникнали 4 пожара, от които единия е с нанесени материални щети и 1 пострадал гражданин.

- След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП гр.Балчик са открити и иззети 945  кутии цигари без бандерол в частни домове на граждани от същия град. По случаите са образувани досъдебни производства.

       - На 04.03.2011 г. около полунощ в Първо РУП Добрич  е прието съобщение от 31 г. жител на гр.Добрич, за това, че след спиране на ел.захранване в апартамента си е забелязал неизвестни лица във входа на блока. На място са установени лицата М.П. на 21 г. от гр.Добрич, и В.М. на 24 г. от същия град, които са извършили кражба на  монофазен кабел, срязан и измъкнат от инсталацията на входа, намираща се в избените помещения. Същите са задържани в Първо РУП. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан третият извършител Д.Д. на 21 г. от същия град. По случаят се работи в условията на досъдебно производство.

       - След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Шабла  на 04.03.2011 г. са установени и задържани лицата И.Н. на 45 г. и Н.Н. на 26 г. от същия град за това, че на 03,03,2011г. са извършили кражба на хладилник „Краун”, автоматична пералня „Пролукс”, микровълнова печка „Самсунг” и готварска печка „Краун” от частен дом намиращ се в гр.Шабла. Образувано е досъдебно производство.

         

           - На 03.03.2011 г. в 17,40 ч. в РУП-Ген.Тошево е получено съобщение за настъпило пътно транспортно произшествие в гр.Ген.Тошево. От извършената проверка е установено, че водача на лек автомобил “Рено 19” К.К.-36 год , поради движение с несъобразена скорост губи контрол над автомобила, напуска пътното платно и се удря последователно в няколко дървета. Вследствие на произшествието са пострадали пътниците Д.Д. на 35 г. от гр.Генерал Тошево и С.С. на 14 г. , настанени в МБАЛ Добрич  с комоцио. На водачът  е извършена проверка за употреба на алкохол с техническо средство, на което цифровата индикация е отчела 0,95 промила алкохол в издишания от водача въздух. По случая е образувано досъдебно производство. 

 

          На 05,03,2011г. в 19,38ч. е възникнал пожар   в помещение за охрана на фирма в с. Вратарите.  Причината за пожара е неправилно използване на отоплителен уред- печка на твърдо гориво. Вследствие на пожара е пострадал намиращия се в помещението В.Р.-35 г.   

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди