изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ


ОВЕН - Денят е нееднозначен и изпълнен с рискове. Общуванията и срещите могат да се отразяват неблагоприятно на настроението ви. Ще се чувствате най-добре в позната среда.

ТЕЛЕЦ - Въпроси, способстващи кариерата ви ще излязат на дневен ред и в тях ще вложите енергията си. За други денят се свързва с действия, насочени към недвижимост.

БЛИЗНАЦИ - Предвиждате промени и силно се надявате те да се отразят добре на работата и живота ви, независимо от възможните размествания в програмата и нагласите ви.

РАК - Денят е подходящ за активна работа по текущите ви дела, както и за създаване на нови, за които сте подготвени и предвиждате. Решения ще се отразят на стимулиращо на бизнеса ви.

ЛЪВ - Програмата, която следвате провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право.

ДЕВА - В професионалната сфера създавате благоприятни условия за развитие на делата си, независимо от общата криза. Постигнатото ще се отрази на материалното ви състояние.

ВЕЗНИ - Ще се справите в изпълнението на професионален, битов или личен ангажимент. Погледнете на тях като на част от действителността и продължете да следвате целите си.

СКОРПИОН - Възможни са затруднения в общуванията ви днес, особено в случаите, когато не срещате разбиране. Ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия.

СТРЕЛЕЦ - С участието си в общи задачи и ангажименти ще затвърдите усещането ви, че можете да се справите не по-зле от всеки друг, и е така. Нечия любов ще ви дава кураж.

КОЗИРОГ - Притесненията на близък човек ще провокират у вас повече състрадание и ще отделите от времето си за него. Други ще се посветят на бизнеса и професионалната си кариера.

ВОДОЛЕЙ - Следвайте целите си, като избягвате дразнителите, създаващи ви отрицателни емоции и водещи към агресия. Подходящо време за бизнес и професионални инициативи.

РИБИ - Съобразявайки се с обстоятелствата и хората в тях, е възможно да изпитате раздразнение, а може и нещо повече. Кризата ще отмине и за компенсация ще получите придобивки.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди