изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:17 EEST
ИЗИДА ОРГАНИЗИРА ТУРНИРИ ПО ТЕНИС ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИ ДО 16 Г.    
Спорт18 състезатели на Изида ще вземат участие в домакинските турнири по тенис в зала, които започват на 11 март.

На кортовете ще излязат юноши и девойки до 16-годишна възраст, съобщи Юри Дойчев. Добричкият тим ще има по 9 свои представители в двата пола, като с най-добри шансове за призовите места са момичетата. Христина Дянкова, която е №14 в България, ще бъде поставена под №2 в основната схема.
Трета по ранкинг е нейната съотборничка в Изида Димана Митева. В изгодна позиция да търси място в последните фази на турнира е и поставената под №6 Калина Божилова. Директно в основната схема влизат още три ракети от Добрич Ива Иванова, Ирина Митева и Мила Колева. Поставена под №1 ще бъде Габриела Стоименова от столичния клуб МСпорт. 12 момичета ще играят квалификации за 8 места. Сред са Яница Митева, Магдалена Радкова, Вероника Георгиева, Ростислава Вълчева и Жаклина Георгиева от Изида. Сред записаните е и Мира Енева от ТК Добрич.
При юношите под №1 е поставен Стоян Плугаров от Силистра. Негов основен конкурент за титлата ще бъде Кристиян Митев от Хасково. Мирослав Георгиев от Лозенец 2000 и Стефан Тафров от столичния тим 15-40 допълват ТОП 4 на турнира. В схемата по ранкинг влиза Павел Господинов от Изида, а Атанас Стоянов получи „уайлд кард”. Светлин Вълчев, Калин Костадинов, Богомил Парашкевов, Васил Манев, Стефан Миланов, Добромир Вълчев и Николай Иванов от Изида ще играят квалификации. Димитър Димитров от ТК Добрич също ще атакува основната схема от началния етап на зимните турнири на Изида.


 


Сходни връзки

ИЗИДА ОРГАНИЗИРА ТУРНИРИ ПО ТЕНИС ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИ ДО 16 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди