изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:10 EEST
Посоченият от Бойко собственик на Бентли: Зад колите ми стоят платени данъци    
Новини Любомир Ников: Имам и Порше, и Мерцедес S класа. Бентлито на бившия шеф на софийското "Озеленяване" Любомир Ников ще бъде  проверено от данъчните, съобщи шефът на НАП Красимир Стефанов.


В събота премиерът Бойко Борисов изправи на нокти прокуратурата заради забавеното дело срещу бившия шеф на общинската фирма. Без да го назовава по име, премиерът се възмути, че "човек, който мислех, че вече е в затвора, го видях да се вози с Бентли". Той само припомни: "Един, който като кмет го дадох на прокуратурата и мислех, че трябва да е в затвора, вече се оказа, че от преди осем месеца му е внесен обвинителният акт. Лично се обадих да питам г-н Груев и прокурор Кокинов и се надявам в понеделник да ми дадат отговор дали е случайно това или някаква недопустима грешка".

Засега прокуратурата, вдигната на крак, мълчи, но по всичко изглежда, че топката пак е в нейното поле, след като днес съдията по делото Петя Крънчева й върнала делото за източване на повече от 580 000 лв..

Като кмет през 2006 г. Борисов уволни шефа на общинската фирма "Озеленяване", след като откри 17 незаконни билборда, стопанисвани от компанията. По-късно при ревизия на дружеството лъсна нов скандал - оказа се, че 12 елитни манекенки са получили хонорари за снимки в календар от общинската фирма. Бутиковият бележник с тираж 1000 бройки е с лого на частна компания - "Нови български мелници", където интереси имат Любомир Ников и баща му. Във фактурите на "Озеленяване" присъства сума, платена за календар, но календар с цветни лехи няма.

На всичко отгоре Ников се оказа бивш политически партньор на ГЕРБ в Елин Пелин, където той е общински съветник. Той подозира, че го е натопила негова съперница в предстоящите кметски избори в градчето била сегашната кметица и тя го е натопила пред Борисов.

"Не е само Бентлито. Имам и Порше, и Мерцедес S класа. Зад тези коли обаче стоят платени данъци и прозрачни доходи", твърди Ников. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Посоченият от Бойко собственик на Бентли: Зад колите ми стоят платени данъци | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Посоченият от Бойко собственик на Бентли: Зад колите ми стоят платени данъци
Автор: Anonymous да 2011-03-08 @ 10:48 EET
Кой българин който си изкарва хляба с честен труд  може да си позмоли не бентлит а само фара на бентлито.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди