изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:08 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 МАРТ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 МАРТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Станете по-организирани и конкретизирайте плановете си. В отношенията с партньора си бъдете честни и открити. Непочтените ви мисли прозират и ще бъдете разкрити.

ТЕЛЕЦ - С прагматичен подход при решаване на служебен или друг въпрос ще си спестите време и пари. Това е възможно и води до желаните резултати, стига да не зависите от никого.

БЛИЗНАЦИ - Много от вас ще ги занимават въпроси, свързани с кариерата и дома, други с предстоящи пътувания, а ще има и такива, които ще отбележат днешния празник на жената.

РАК - Активността ви ще се прояви по начин, който ще ви носи финансови и други, удовлетворяващи ви резултати. С практичната си мисъл и бързи реакции ще постигнете повече.

ЛЪВ - Преодолявайки трудностите и без да изпадате в крайности, ще приключите навреме започнатото. Можете да влияете на събитията и да ги променяте към добро, за това не се колебайте.

ДЕВА - С навременни решения ще съумеете да предразположите околните към себе си, спечелвайки ги за идеите и делата си. В отношенията си бъдете търпеливи и прощаващи.

ВЕЗНИ - Каквото излъчваме, това и приемаме. Внимателни и толерантни, ще се радвате на взаимност и денят ви ще премине по-спокойно. Конкретизирайте плановете си и действайте.

СКОРПИОН - Усещането ви за нещата е правилно и промените, някои от тях все още невидими, вече са в ход. Ще пристъпите към работа, подреждайки по важност задачите си.

СТРЕЛЕЦ - Споделете намеренията с партньорите си и заедно ще ви бъде по-лесно. Не правете непоискано добро, но и не отказвайте да сте полезни, ако някой се нуждае от вас.

КОЗИРОГ - Да превърнете недостатъците си в предимство е във възможностите ви, стига да ги определите и пожелаете. Денят ще постави начало на нов бизнес.

ВОДОЛЕЙ - Романтичното ви настроение ще подпомогне смелите ви идеи. Можете да си помогнете и ако потърсите мнението на хора, който имат позиции в сферата, от която се интересувате.

РИБИ - Във всички случаи активността ви ще води до добри резултати, бъдете конкретни и действайте. Отношенията ви с партньора се нуждаят от обновяване, жадувате промяна и разнообразие.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди