изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:12 EEST
ДОБРИЧ СПЕЧЕЛИ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ОТ „БЕЛЛА”    
НовиниДобрич ще има нова детска площадка от инициативата на „Белла България” „Повече сигурни места за щастливи игри”.

 Вчера бяха обявени резултатите от гласуването, което приключи на 28 февруари.
На първо място е Нова Загора - 17 009 реални гласа, следвана от Добрич с 16 563 реални гласа. Следващите три града, където също ще се изградят нови площадки от компанията, са Етрополе, Бургас и Пещера. 123 651 потребители или 2,5 пъти повече спрямо 2010 г. се включиха в надпреварата за тази година, информират от „Белла България”. Оттам добавят, че веднага след като общините в населените места–победители посочат къде да бъдат изградени новите детски площадки „Белла”, ще започне строителството.
За „Белла България” сигурността и щастието на българските деца е най-важната кауза. Благодарим на родителите за активността и спортсменската игра. Вярваме, че заедно ще променим нещата към по-добро в името на децата на България, заявяват от компанията.
Организаторите съобщават, че в последните седмици някои от градовете си служиха с нечестни похвати, за да се класират на челна позиция. Особено в последните 4 дни от
гласуването наблюдавахме „хиперактивност”, която ги е провокирала още по-внимателно да „изчистим” спам-а от реалните гласове.
Останалият на крачка от победата през 2010 г. Добрич бе убедителен и заслужи своята площадка, заявяват от „Белла България”.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ СПЕЧЕЛИ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ОТ „БЕЛЛА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди