изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:11 EEST
Нов обрат: ЦСКА приема Видима в Каварна    
СпортЦонко Цонев пред БЛИЦ: Гостите от София запазиха хотел, готови сме да ги посрещне. ЦСКА ще приеме Видима-Раковски в мач от 18-ия кръг на “А” група в Каварна. “Червените” вече са подали писмо до БФС, изчаква се позицията на ръководството на севлиевския тим. Както е известно, ЦСКА бе наказан с лишаване от едно домакинство след ексцесиите в първия пролетен кръг по време на дербито с “Левски” на стадион “Георги Аспарухов”.

Първоначално имаше вариант двубоят с Видима да се играе на Националния стадион “Васил Левски”, но от БФС отхвърлиха предложението на “армейците”. Следващата възможност бе срещата да се състои в Ловеч. От Борисовата градина обаче са против двубоят да се играе на стадиона на Литекс. В ЦСКА се опасавят от евентуални провокации от страна на ловешката полиция и фенове срещу "червената" агитка.

“От ЦСКА вече са подали писмо до БФС, уведомиха ни и нас. Ние сме готови да приемем този двубой, какво по-хубаво за хората в Каварна, от това да дойде ЦСКА. Говорих с Венци Живков и Иво Иванов, те дори запазиха места в четиризвездния хотел “Отдих”. Имаме готовност да осигурим охрана, всичко ще бъде наред. БФС няма думата в този случай. Отборът домакин заявява стадион, на който да се играе срещата, чака се одобрението на противника. Ние вече сме съгласни да организираме двубоя”, заяви кметът на Каварна Цонко Цонев пред БЛИЦ.

Мачът ЦСКА – Видима-Раковски е в неделя (13 март) от 18:00 часа. Може да възникне евентуален проблем със състоянието на терена, тъй като на следващия ден – понеделник, домакините от Калиакра посрещат Локомотив (София). http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нов обрат: ЦСКА приема Видима в Каварна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди