изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:16 EEST
В Кубрат се питат: Беднякът Тошко ли взе джакпота?    
ОбществоМистериозният милионер от Кубрат, спечелил над 7 милиона лева от рекордния джакпот, най-вероятно се казва Тодор и точно преди седмица е изчезнал от градчето. Това разказа вчера пред “Труд” собственик на заведение в родното място на Лили Иванова. Според него късметлията е млад мъж на възраст 24-25 години и доскоро е работел в пункт за скрап на шосето за Тутракан в североизточния край на Кубрат.

Тошко бил толкова беден, че никога досега не е имал банкова сметка. Първата в живота си явно е направил, за да може от тотализатора да му преведат огромната сума. След като щастливецът спрял да идва на работа, без да се обади и без да каже нито дума, работодателят му се сетил, че малко преди да замине в неизвестна посока, Тодор разпитвал коя банка е най-надеждна и как може да си открие сметка в нея. Шефът си позволил да попита подчинения за какво му е банкова сметка, а младият мъж отговорил, че чака пари от сестра си, която е на гурбет в чужбина.

“Всичко щеше да звучи убедително, но там е работата, че Тошко няма сестра”, пояснява ресторантьорът.

Собственикът на пункта за скрап е известен в Кубрат като Дидо Касапина и пазел в дълбока тайна историята на Тошко.

“Сподели с мен, защото сме приятели. Смята, че с оглед на фактите може да се предполага, че работникът му е въпросният късметлия”, добави източник на “Труд”.

Репортерът на вестника откри Касапина да цепи дърва в двора на пункта си.

“Късметлията не е тук. Питайте в съседния магазин за тракторни части”, рязко заявява мъжът.

Според него собственикът на обекта Николай преди няколко дни си е купил АТВ за 25 000 долара и това е направило впечатление в градчето. Николай не отрича за скъпата покупка.

“Бизнесът ми върви и мога да си позволя това удоволствие - контрира той. - Нарочно крия АТВ-то, за да не ме набеждават, че аз съм тото милионерът, но нищо не може да спре клюките.”

Междувременно Касапина е напуснал пункта си в неизвестна посока. Според преминаващ наблизо възрастен мъж вероятният късметлия Тодор е работел във фирмата за скрап на честна дума и без договор.

“Не знам да има близки тук - коментира човекът. - Чувал съм, че баща му е починал, а майка му е на гурбет в Испания, но не знам дали това е истина. През последните дни не съм виждал Тошко. Дано той е щастливецът и се е опазил от бандитите. Дано сега се пече на някой топъл плаж далеч от тук и по-бързо да забрави нашенската мизерия.” http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

В Кубрат се питат: Беднякът Тошко ли взе джакпота? | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В Кубрат се питат: Беднякът Тошко ли взе джакпота?
Автор: Anonymous да 2011-03-09 @ 19:07 EET
горкото момче,щом журналистите  огласиха,че той е милионера,  свърши живота му...
В Кубрат се питат: Беднякът Тошко ли взе джакпота?
Автор: Anonymous да 2011-03-13 @ 07:41 EET

Не трябва  да се  огласява в  кое  населено  място  е  спечелен   джакпода  !


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди