изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:54 EEST
МАРИЯ ВЕЛИКОВА: УБИВАТ КУЧЕТА СЪС СТРЕЛБА И СОПИ    
ЕкологияПенсионер в село Златия убива кучета със сопа, а в Бранище се стреля по домашни кучета. Информацията за НДТ съобщи представителят на Българо-немското дружество за защита на животните Мария Великова, която определи ситуацията като излизаща от извън контрол.
 

“В село Златия Пенчо Стефанов хваща бездомни кучета с примка и после ги доубива със сопа. Негодувал, че който искал да има кучета, да си ги държал в двора си. Според мен  това не е човек, който да раздава правосъдие, още повече по този начин. Убитите животни се захвърлят в естествен водоем в края на селото. В Бранище пък Георги Петков избива кучетата с пушка. Стреля по тях без значение дали са на улицата или в чуждите дворове. Местните хора разказват, че щом чуел кучешки лай насочвал дулото към животното. Застреляни са 10 кучета. Надявам се ветеринарната служба и полицията да се самосезират”, заяви Великова. НДТ
 


Сходни връзки

МАРИЯ ВЕЛИКОВА: УБИВАТ КУЧЕТА СЪС СТРЕЛБА И СОПИ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МАРИЯ ВЕЛИКОВА: УБИВАТ КУЧЕТА СЪС СТРЕЛБА И СОПИ
Автор: Anonymous да 2011-03-10 @ 12:35 EET
Тази не се ли налапа с пари покрай тези кучета ? Покрай блока и не можеш да минеш от улични мастии. Като не са решили проблема толкова години , хората се принуждават сами да се справят с този проблем. Мария има интерес този проблем да продължи до безкрайност, защото усвоява успешно помощите за кучетата.
МАРИЯ ВЕЛИКОВА: УБИВАТ КУЧЕТА СЪС СТРЕЛБА И СОПИ
Автор: Anonymous да 2011-03-10 @ 12:47 EET
Хората изпълняват указанията на кмета на общината - П.Петков - по този начин да ги редуцират.Такива са методите на П.Петков - накто към кучетата,така също и към служителите и жителите на общината.
МАРИЯ ВЕЛИКОВА: УБИВАТ КУЧЕТА СЪС СТРЕЛБА И СОПИ
Автор: Anonymous да 2011-03-10 @ 14:15 EET
Кмета на община Добричка Петко Петков с перманентния си махмурлук,пенсионерси амбиции и болно съзнание ще редуцира и жителите на общината - както го и прави четири мандата.Стига толкова демагогия г -н кмете.Повече няма да повярваме на постоянните ти лъжи и неицзпълнени обещания.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди