изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:52 EEST
Рими по прашки    
Любопитно Едно красиво момиче пише стихове и се съблича. Всичко това почитателите й могат да гледат по интернет. Гери Панайотова съчетава рециталите си със стриптийз и не вижда в това нищо скандално. Напротив: "Римите по прашки" ми донесоха неочаквана и за самата мен популярност. За пореден път се убедих, че когато правиш нещо с емоция славата гони теб, а не ти нея.

Самочувствието ми е същото, каквото си беше, приятелите ми - също. Искам мислите и стремежите ми да достигат до повече хора и да намират съмишленици. Мечтая си да бъдем по-добри, да не се поддаваме на провокациите на злото. Когато премина периода "по прашки" смятам да се "облека" в повече идеи и сексапил, да се стремя към съвършенство", казва поетесата. standartnews.com

Голата поетеса Горяна Панайотова: Много жени си падат по Бойко, но не и аз!

Българските звезди уж случайно пускат евтините си порноклипчета из медиите.
Поетесата Горяна Панайотова, или Гери „Голите думи”, е родена на 19 февруари 1981 г. в Перник. Пише стихове от 15-16-годишна възраст. Тя стана популярна, като започна да рецитира произведенията си по бельо в собствен интернет сайт. Идеята за голите онлайн рецитали й дошла импулсивно, след като неин приятел й казал, че ако не се съблече, никой няма да я чете. Днес Гери се занимава с друг вид дейност – информационна агенция за Перник.

- Без да се обиждаш, Гери, но голям процент от коментарите в Интернет са от типа: „Абе, моме, дреме им на хората за тъпите ти стихове, всички искат да те шибат, включително и аз”. Това ли те отказа от идеята да четеш стиховете си по бельо в Интернет и въобще да го превърнеш в професионално занимание задълго?

- Съблякох се гола пред тефтера със стиховете си, когато си дадох сметка, че в света, в който живея, всичко е секс. Допреди това упорито отричах, че това е моделът на съвременния ни свят. Моето събличане бе равносилно на крясък. Аз просто изкрещях: „Хей, вижте ме, оценете ме, писна ми до стоя в сянка, искам да ви шокирам, за да разберете за това, което се намира под лъскавата опаковка!" И се получи. Тези, които трябваше да ме разберат, ме разбраха.

Другите останаха да "ме шибат".

Не съм се отказала заради това. Просто човек, когато направи крачка, трябва да отстъпи малко встрани, за да провери самия себе си, какво иска да направи и какво да постигне... Често съм се питала самата аз струваше ли си? Човек остава в историята с различни неща. Аз все още пиша своята и смятам, че не съм я дописала още. Това е един етап от живота ми, за който не съжалявам. Напротив - ще продължавам да градя върху него, но по начина, по който аз искам.

- Сексуалната тигрица Ким Катрал от сериала "Сексът и градът" откровено заявява, че оргазмът е основната й цел в живота. Ти как се определяш в сексуално отношение?
- Мога да направя почти всичко за човека, когото обичам. Но при мен е изключително важно самият партньор да ме предразположи, за да се отпусна и да се отдам напълно. Малко съм неуверена с партньор, когото не познавам добре.

Понякога си падам егоист в леглото.

Може да се каже, че за мен по-голямото удоволствие е дори преди секса. За оргазма - мога да го изпитам и само с едно докосване - стига да има заряд във въздуха.

- Ти самата до каква степен зависиш от нивото на задоволеност и възможно ли е лошият секс да съсипе една връзка и брак?
- Имала съм и аз подобен случай. Ходех за кратко с едно момче, което имаше такъв проблем - бързо свършваше. Това обаче в никакъв случай не повлия на чувствата ми. Просто в един момент така се случи, че се разделихме. Но не и заради секса. Има връзки, които са достатъчно силни, за да могат да преодолеят сексуалната незадоволеност. Но едва ли за дълго. В началото това може да не е проблем, но ако трае с години, предполагам, че подсъзнателно ще се отрази на отношенията на партньорите. Това обикновено се преодолява, когато се появят децата... /смее се – б. а./

- Катрал в ролята на Саманта е разбрала и къде бърка по отношение на мъжете – че апетитните парчета невинаги са най-добрите любовници, защото всички очакват красивите мъже и жени да правят страхотен секс. Кое е твоето условие да водиш прекрасен полов живот?
- Напълно съм съгласна със заключението й за мъжете и жените. Така наречените красавци понякога са толкова заети със собствения си образ, че само чакат да им се хвърлиш отгоре и ти да свършиш всичко. Не смятам, че те са по-добрите любовници. Красивите мъже и жени са възприемани, малко или много, като манекени. За тях е достатъчно само да заемат определената стойка.

Не се изисква много от тях и са по-разглезени. Аз не мога да давам мнение за себе си в това отношение, защото не мога да се погледна отстрани. Но моето условие за прекрасен полов живот е да го правиш само с този, с когото си и когото обичаш. В противен случай бих се почувствала гадно и нищо няма да излезе.

- В твоята рубрика „Голи въпроси” коментираш, че „меренето” на бюста при жените и пениса при мъжете е показателно, и че всеки иска да чуе след секс, че е най-добрият досега. Ти казвала ли си на някой мъж, че сексът ви е бил пълен провал и размерът му е бил разочароващ?
- Не. Може да съм най-голямата лицемерка на света, но не бих смачкала самочувствието на някого по този начин.

- От мъжкото тяло най-много харесваш гърба и ръцете, а от женското – хубавият ханш и корем. Кое обаче е това, което те възбужда сексуално и те кара да го докосваш най-често по време на секс и при възбуда?
- Ако говориш за част от тялото - дупето.

- Бельото, с което обикновено четеше своите стихове, беше черно, тип „садо-мазо”. Залагаш ли на по-грубия секс, или използваш нещо по-различно и нестандартно за разнообразяване на любовната игра?
- Пак казвам - всичко е до настроение. Когато съм развеселена, обичам игрите.

- Имала ли си предложения от известни личности за секс срещу пари?

- Имала съм предложения за секс срещу пари. Обикновено известните се пробват първо със свалки. Но в повечето случаи моето поведение при общуването ми с хората е такова, че не предразполага подобни предложения. Днес за съжаление много от момичетата, дори и красивите,

сами се предлагат.

- Кой от нашите популярни политици е привлекателен за теб сексуален обект?

- Хм, говорили сме си с колежки по този въпрос и много сме се смели. Сигурно очаквате да кажа Бойко Борисов?! /позна! – б. а./ Да, симпатичен мъж, но не припадам по него, както повечето жени. Политиците трябва да ги определяме по делата им. Другото би било обидно за самите тях. Дано и Борисов мисли по този начин. Чарът помага, но до време...

- Би ли правила секс с жена или групов секс с гаджето си и някоя дама?
- Няма невъзможни неща.

- Как минава една твоя идеална бурна сексуална нощ или ден?
- Може би нещо от този сорт: На морето. Да спя до късно. Приятелят ми да ме събуди с кафе и палачинки. Да се разходим по брега, да танцуваме по улиците, да пием вино, да се изкъпем заедно и да се отдадем на ласки, докато не заспим. За мен "вълшебното" е да се случи нещо мистично, необяснимо като усещане, което да вдигне адреналина и да се почувстваш като частица от Бога.

Едно интервю на Светлана Терзиева –СЕСИЛ
http://www.blitz.bg

Освен стихове, Гери изнася и уроци за малки и големи поразсъблечена:


 


Сходни връзки

Рими по прашки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди