изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ


ОВЕН - Очакванията ви за подобряване на бита и бюджета, както и за заздравяване на отношенията ви с някого ще се получат. През следващите дни ще има развития, които ще потвърдят казаното до тук.

ТЕЛЕЦ - В отношенията бъдете внимателни, избягвайте провокативните теми и бъдете полезни. Денят е подходящ за сключване на договори, осъществяване на сделки и успешен бизнес.

БЛИЗНАЦИ - Подходящо време за заздравяване на отношенията в семейството. Благотворителните ви действия ще бъдат възнаградени от висшите сили.

РАК - Романтични вълнения ще събудят желания и подтикнат към развлечения, организирането им е в стихията ви. Направете го и днес.

ЛЪВ - Спорт, туризъм или други приятни изживявания ще се отразят освежаващо на настроението и психиката ви. Възможно е да ви потърсят за съвет, бъдете обективни.

ДЕВА - Всичко, което планирате за днес и то е съзидателно и полезно, ще бъде успешно реализирано през следващите дни. Но щадете нервите си и придавайте повече значение на духовността в живота си

ВЕЗНИ - Използвайте рационално времето си, денят е подходящ за планиране и осъществяване на нови проекти, начинания и срещи. Деловите представители от знак ще имат успех при преговори

СКОРПИОН - Заложете на откритостта в отношенията си с хората около вас и това ще събуди у тях чувства, към каквито се стремите. Денят е подходящ за планиране и начало на нови занимания

СТРЕЛЕЦ – Текущи задачи, нови проекти и съвместни участия са част от ангажиментите пред много от вас и с действията си ще се хармонизирате с енергиите на деня.

КОЗИРОГ - Стабилизирайте постигнатото и планирайте новите си начинания. Енергиите на деня ще благоприятстват всичко, с което се захванете днес, за това бъдете активни и решавайте възникналите проблеми веднага.

ВОДОЛЕЙ - Покажете уменията си и подчертайте силните си страни пред онези, които ви оценяват, но бъдете добри с всички. Така ще стабилизирате позициите си, осигурявайки си добър старт за всичко, което ви предстои.

РИБИ - Енергиите на деня ще толерират у вас желанието ви да се преборите с вътрешните си колебания, като покажете готовността си за сътрудничество и подкрепа на нечие начинание.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди