изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:14 EEST
ДРАМАТИЧНИ ДВУБОИ ВЪВ ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР НА "ИЗИДА"    
СпортС участието на шест отбора на игрището с изкуствена настилка на "Изида" в индустриалния квартал на Добрич се проведе първият за годината турнир по футбол за наградите на клуба.

В състезанието взеха участие момчета от първи и втори клас. Повечето срещи бяха изключително оспорвани и предложиха незабравими емоции за малчуганите и техните родители. Доказателство за драматичния характер на срещите е фактът, че доста от тях завършиха наравно и победителят бе излъчен след изпълнение на дузпи.
Първото място в турнира спечели съставът на домакините "Изида", който във финалния мач се наложи над тима на СОУ "Димитър Талев". Редовното време завърши наравно - 2:2, а при ударите от бялата точка възпитаниците на Борис Минков и Митко Недялков имаха повече шанс и спечелиха с 5:4. На трето място в класирането се нареди съставът на ОУ "Стефан Караджа", който в малкия финал победи СОУ "П.Р. Славейков" с 5:3. За пето-шесто място играха два отбора от ОУ "Христо Смерненски". Редовното време завърши при 1:1, а при дузпите първият състав на училището се наложи с 3:2. От организаторите научихме, че предстоят още подобни турнири, като възможност да усетят спортни вълнения ще имат дори децата от добричките детски градини.
 


Сходни връзки

ДРАМАТИЧНИ ДВУБОИ ВЪВ ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР НА "ИЗИДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди