изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:46 EEST
Е.ОН България отбелязва 15 март – Международен ден на потребителя с награда за своите клиенти    
Икономика

Всеки 100-ен клиент, ползвал услугите на компанията на тази дата, ще получи енергиен чек на стойност 100 лева



По случай Международния ден на потребителя, Е.ОН България организира инициатива „Правото да си потребител”, която ще се проведе на 15-ти март 2011 година. Всеки 100-тен потребител, който се е възползвал от услугите на компанията на тази дата, ще получи Енергиен чек на стойност 100 лева за покриване на разхода за електроенергия..

За да участват в кампанията, клиентите могат да се свържат с Е.ОН България на телефон 0700 161 61, на електронната поща service@eon-bulgaria.com и в центровете за обслужване на клиенти в градовете Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Горна Оряховица, Габрово, Русе и Разград.

Спечелилите ще получат своя чек по пощата заедно с поздравително писмо. Ако сумата от текущата сметка не достига 100 лв., то остатъкът от наградата ще бъде приспаднат от следващите фактури.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 16-ти март 2011 г., след което ще бъдат уведомени по телефона от служители на Е.ОН България. Енергийният чек ще им бъде доставен по пощата, а имената на печелившите ще бъдат публикувани в интернет страницата на компанията www.eon-bulgaria.com.

„Е.ОН България винаги е поставяла клиента във фокуса на своята дейност и се стреми непрекъснато да подобрява качеството на обслужване. Инициативата „Правото да си потребител” е изключително важна за нас. Чрез нея отправяме послание към нашите клиенти, че оценяваме двустранната комуникация и я насърчаваме. Това е начинът да работим ефективно за все по-добро обслужване на клиенти ни и те да бъдат все по-удовлетворени от нашите услуги”, заяви г-н Пламен Горинов, Директор Управление Продажби на дребно и Маркетинг.

 


Сходни връзки

Е.ОН България отбелязва 15 март – Международен ден на потребителя с награда за своите клиенти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди