изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:09 EEST
АЛБЕНА ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ПЛАЖЕН ТЕНИС    
СпортАлбена ще бъде домакин на Европейското първенство по плажен тенис.

Информацията бе официално потвърдена от ITF. Четвъртото издание на шампионата на Стария континент ще се проведе от 16 до 18 септември т.г.
Миналата година домакин на големия спортен форум бе турския курорт Анталия, а преди това шампионите бяха излъчени в Италия през 2008 и 2009 г.
От международната федерация отбелязват, че интересът към този нов и интересен спорт е впечатляващ, след като 22 нации се представиха в Анталия с над 100 състезатели. Припомняме Ви, че м.г. Албена в Перлата на родното ни Черноморие за първи път бе организиран турнир, а от 17 до 19 юни т.г. е насрочен и турнир с награден фонд.
„Албена е разположена на брега на Черно море в Североизточната част на България. През септември температурата е около 20-25 градуса, а дневната слънчева светлина е 8-11 часа. Това прави курорта идеалното място за голямо състезание от календара на ITF Beach Tennis за състезатели и публика”, се казва в сайта на международната централа по плажен тенис. 


 


Сходни връзки

АЛБЕНА ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ПЛАЖЕН ТЕНИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди