изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:46 EET
Ексклузивно! Писмо разкрива убиеца на аутистчето Веско    
Новини Разследването за смъртта на Веско от Нови Искър придобива сензационен обрат

В дома на почерненото семейство на 7-годишния Веселин Игнатов, чието бездиханно телце беше открито по поречието на река Искър, е пристигнало анонимно писмо, в което пише, че детето е било следено и отвлечено с цел кражба на органи, съобщава Агенция Блиц. В писмото, което било адресирано до Продан – прадядото на малкия Веско, липсвало името на подателя, но от пощенското клеймо ставало ясно, че то е пуснато от пощенската станция в гр. Нови Искър. В него пишело още и името на конкретния човек, който бил отвлякъл детето – Стоян Георгиев Велков, както и подробностите, че е работник във фирма за чистота и че живее в столичния ж.к. „Люлин”, допълва изданието.

Според краткия текст, който върнал с пълна сила родителите на Веселин – Благомира и Димитър, към най-тежкия период от живота им – отвличането е било планирано, а момчето е било „хванато през устата и качено насила в колата”.

Въпросният Стоян се занимавал с отвличания от дълго време, като отвличал и деца, и възрастни, които причаквал вечерно време по входовете на кооперациите.
След като родителите на Веселин подали сигнал в полицията и предали писмото, започнала проверка. До този момент са открити двама граждани, чиито имена съвпадат с посоченото и които са жители на „Люлин”. Нито един от двамата обаче не работи във фирма за чистота, което кара разследващите да смятат, че е възможно въпросният човек да живее там, но адресната му регистрация да е дори в друго населено място. Това създава затруднения пред органите на реда, които обаче се надяват, че скоро кръгът ще бъде стеснен.

Второ писмо от страна на анонимния подател би помогнало да стане ясно дали всичко е изфабрикувано, или наистина полицията е попаднала на нова следа по случая с трагично загиналия Веско.

За Благомира и Димитър, както и за всички, станали съпричастни към трагедията в дома им, кошмарът започва повторно с пълна сила. http://www.razkritia.com

 


Сходни връзки

Ексклузивно! Писмо разкрива убиеца на аутистчето Веско | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди