изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:41 EEST
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СПОКОЙНО: Семейство увисна на бесилото заради дългове    
ОбществоВ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СПОКОЙНО: Семейство увисна на бесилото заради дългове. 53-годишната Дицка и съпругът й Борис се обесили на тавана в жилищния блок, в който живеят на централния булевард "Никола Войводов" във Враца. "Бяха затънали в дългове не само към банки, но и към съседи и приятели", разкриват близки.

Жената имала счетоводна къща и е въртяла сметките на десетки фирми, доктори и занаятчии. Мъжът пък е едноличен търговец и доскоро имал хранителен магазин до автогарата, но го продал заради борчовете. Сега две от продавачките тъгуват за смъртта на семейството, в същото време си скубят косите. Те са теглили два заема от 4500 и 7600 лева за бившия си собственик и сега ще трябва да изплащат кредитите. В последно време Борис опитвал да спасява положението си с ателие за ремонт на водни помпи, но клиенти почти не се намирали.

Двамата са  планирали добре самоубийствата си. Те предварително приготвили всичко за погребението. След това се обадили на синовете си Десислав и Ангел, които живеят в столицата. Помолили ги  да се приберат спешно. Написали и предсмъртно писмо към тях, в което поискали прошка и разкрили мотивите за решението си.

"Бяха много добри и сърдечни хора, но дълговете ги притиснаха до стената", разказват в квартала. По непотвърдена официална информация двамата теглили големи кредити за адвокатски хонорари. Парите били нужни за защитата на сина им Десислав, който предизвикал тежка катастрофа. Самоубийците имат и две внучета - момченца. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СПОКОЙНО: Семейство увисна на бесилото заради дългове | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СПОКОЙНО: Семейство увисна на бесилото заради дългове
Автор: Anonymous да 2011-03-17 @ 08:39 EET
Не е тоз начина! Те решили за себе си ,а кой ще плаща борчовете им?Наследниците да му мислят.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди