изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:03 EET
ХОРОСКОП ЗА 17 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 МАРТ


ОВЕН - Проявеното ви усърдие ще даде видими резултати там, където сте насочили енергията си. Не създавайте излишно напрежение, бъдете сговорчиви и ще преминете без загуби.

ТЕЛЕЦ - Мнението ви ще се оцени при обсъждане на въпрос, свързан с повече хора. От обществена, професионална или друга значимост ще бъдат и решенията, взети днес.

БЛИЗНАЦИ - Денят е зареден с положителна енергия, от която бихте могли да се възползвате максимално. Направете си равносметка на постигнатото и работете по реализация на плановете си.

РАК - По различни пътища ще достигнете до истината, ако я търсите, за това бъдете наблюдателни и разчитайте знаците, които срещате. Така ще изградите представата си за събитията.

ЛЪВ - Търсейки повече удобства в бита си, не пренебрегвайте и творческите си търсения. Благодарение на тях ще преоткриете някого, за сметка на друг, но такъв е животът.

ДЕВА - Ще се отнесете с внимание към нечия нужда и това ще обърне благоразположението му към вас. За някои то е свързано с кариерата, за други с бизнеса или в житейски план.

ВЕЗНИ - От сутринта ще се организирате за изпълнението на задача, свързана с бизнеса или имаща отношение към личните ви дела. За други денят се свързва с пътуване, служебно или по семейни въпроси.

СКОРПИОН - Нечие добро отношение към вас ще оказва положително въздействие върху работата ви. Ще придавате повече значение на мислите, чувствата и вълненията си.

СТРЕЛЕЦ - За много от вас денят ще премине в изясняване на отношения или позиции с колеги и хора, с които работите. Много от тях ще бъдат предизвикани от новосъздали се обстоятелства.

КОЗИРОГ - Бъдете открити в общуванията си, за да изразите по-лесно мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Ще реализирате намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна.

ВОДОЛЕЙ - С подкрепа на подходящите хора ще спазите срокове или по-точно ще се включите навреме в интересуващо ви начинание или друго, важно за вас събитие.

РИБИ - Въздържанието също е част от компромисите, които правите и няма да съжалявате. При някои от вас са възможни добри печалби. Пазете се от настинки, уязвими са белите дробове.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди