изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:11 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 МАРТ


ОВЕН - Не се притеснявайте да търсите и желаете най-добро за себе си, съвсем естествено е и ще срещнете подкрепа. В бизнеса са възможни затруднения, но бихте могли да обърнете нещата в своя полза.

ТЕЛЕЦ - Посветете в заниманията си и партньора ви, това ще направи по-лесна реализацията им. Ще печелите вниманието на хората, към които се стремите, без това да се отразява натоварващо на психиката ви.

БЛИЗНАЦИ - Забравете емоциите, момента не е подходящ сега за тях, а търпеливо и с обективна оценка се отнесете към случващото се около вас. Новостите ще ви мобилизират и ще се възползвате от даденостите.

РАК - Ще посветите голяма част от времето си на делата, които следва да бъдат приключени днес и това ще мобилизира енергията ви. Няма да останете чужди и за проблемите на близък човек.

ЛЪВ - Ще игнорирате всеки опит за манипулация над мислите и поведението ви. Устремено ще работите по делата си, решавайки своевременно възникващите проблеми. Обърнете внимание на здравето си.

ДЕВА - Не отлагайте делата си днес, за да ви бъде по-лесно утре. Можете да постигнете и повече, стига да се мобилизирате и като си поставяте краткосрочни цели да вървите ускорено напред.

ВЕЗНИ - Активно ще се включите в обща задача, към резултатите от която имате големи очаквания. Волята ви е налице, а също опит и умения, така, че няма причини за безпокойство. У дома ще ви поставят срокове.

СКОРПИОН - Ще дадете предимство на задачите си днес, измежду които явяване на изпити и конкурси. На други от вас им предстои да вземат отговорни решения, което значи да сте в добра кондиция.

СТРЕЛЕЦ - Във възможностите ви е да постигнете намеренията си днес, но не се притеснявайте, ако нещата около вас се объркат. Ще се мобилизирате и намерите пролука за себе си, възможно е те да са във ваша полза.

КОЗИРОГ - Не превръщайте емоциите си във водещи, следвайте разума си и ще си спестите разочарования и неприятности. Озадачавате партньорите си с поведение, което никой не очаква от вас.

ВОДОЛЕЙ - Обнадеждени, ще пристъпите към финализиране на сделки, проекти и общи задачи. Ще подобрите настроението и финансите си, независимо от голямата си ангажираност днес.

РИБИ - Ще срещнете трудности при решаване на въпроси, касаещи общи интереси. Въпреки това не налагайте мнението си еднолично, за да не загубите повече от това, което прогнозирате.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.14 секунди