изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:22 EEST
ХАНДБАЛНИЯТ ДОБРУДЖА СЕ ЗАВЪРНА С КУПА ОТ МОЛДОВА    
СпортЧетирите отбора, които участваха в международния турнир по хандбал за Купата на кмета на Кишинев, получиха по една купа. С трофей и диплома се завърна и хандбален клуб Добруджа, който записа три загуби на молдовска земя. В последната среща възпитаниците на Георги Андреев отстъпиха с 31-24 гола от представителите на домакините Олимпус-85.

Припомняме Ви, че преди това “жълто-зелените” допуснаха поражения от шампионите на Беларус – Гомел, и на Украйна - Портовик Южни.
“Турнирът премина на високо ниво и при добра организация. Най-резултатни от нашия клуб бяха Христо Йорданов, Борислав Борисов и Светлин Димитров. Доволен съм от представянето на тримата ни вратари Иван Иванов, Явор Иванов и Пламен Иванов. В игра влязоха и трима 16-годишни състезатели, които имат потенциал и бъдеще в този спорт – Джошкун Якубов, Милен Господинов и Николай Запрянов”, заяви Георги Андреев.
В събота добричлии, които сдадоха първото място в елита при мъжете, гостуват на Интер в Благоевград в шампионатен мач. Целта пред отбора е победа, заяви клубният президент Г. Андреев.


 


Сходни връзки

ХАНДБАЛНИЯТ ДОБРУДЖА СЕ ЗАВЪРНА С КУПА ОТ МОЛДОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди