изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:50 EET
МЛАДИ ТАНЦЬОРИ ОТ ДОБРИЧ СЕ ВКЛЮЧВАТ В НАЦИОНАЛНОТО ТУРНЕ НА THE CENTER    
КултураИзпълнителите към The Center – Варна от Танцов комплекс „Алексия” днес се включват в спектакъла на The Street Dance school - The Center – Варна.

Школата, създадена през 2002 г. от Георги Енчев- Гош, e носител на много световни титли. Тя работи в шест града в страната с около 600 деца. Тя вече има и група от 20 деца и в Добрич, които репетират в „Изида” – Танцов комплекс „Алексия”. Вчера те се включиха в спектакъла „Аз - The Center”, с който школата започна вчера национално турне.
„The Center е място, където младите хора имат възможност да покажат повече себе си. Опитваме се да ги изкараме от улицата, а не да вкарваме улицата в танците”, обясни за НДТ Радостина Точева, която е един от хореографите, които работят с младите танцьори в Добрич заедно с Олга Голант. И добави, че танците, които The Center прави, са положителни, енергични и зареждащи, които карат хората да се усмихват и ги държат  по-далеч от улицата.
В националното турне, което ще премине през градовете Варна, Стара Загора, София, Русе, Велико Търново и Добрич, ще участват и шестте групи към центъра, включително и от Добрич.
От две години концертите, които The Center прави, са благотворителни.
 


Сходни връзки

МЛАДИ ТАНЦЬОРИ ОТ ДОБРИЧ СЕ ВКЛЮЧВАТ В НАЦИОНАЛНОТО ТУРНЕ НА THE CENTER | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди