изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:04 EEST
БЪЛГАРО-УНГАРСКИ БИЗНЕС СЕМИНАР    
Европейски съюзБизнес семинар–дискусия на тема „България - Унгария – мостовете от миналото към европейското бъдеще” ще се проведе днес в парк-хотел „Изида” в Добрич в рамките на Дните на унгарската култура.

 Във форума ще участват Н.Пр. Юдит Ланг – посланик на Република Унгария в България, министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев, гости от побратимения унгарски град Залаегерсег Атила Доспот - зам. -кмет и Андре Декани - общински съветник, председател на Комисията по градско планиране. Участие във форума ще вземат още Йордан Йорданов – почетен консул на Унгария в България, представители на общината и фирми от Добрич, както и на консултански фирми от Унгария и България, на банкови институции. Официалното откриване е насрочено за 11 часа. След това посланик Ланг ще представи  акценти на унгарското председателство и европейски перспективи пред българо-унгарското сътрудничество. Министър Дончев ще запознае аудиторията със статусът на програмите в България и перспективите за програмния период 2014 - 2020, както и с интегрираните планове за градско развитие, конкурентоспособност, прилагането на правилата при предимство на съдържанието пред формалните критерии,  възможностите на Програма JESSICA. Гостите от Залаегерсег ще представят добри европейски практики.
 


Сходни връзки

БЪЛГАРО-УНГАРСКИ БИЗНЕС СЕМИНАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.95 секунди