изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:25 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани 5  криминални престъпления. През денонощието на територията на областта са станали 2  ПТП с материални щети. През денонощието е възникнал 1 пожар с материални щети.



-Във връзка с извършена на 16.03.2011 г., взломна кражба на хранителни стоки, безалкохолни напитки, промишлени стоки и др. от магазин за хранителни стоки в гр.Балчик са проведени оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които са задържани извършителите- Ц.Х., на 45 години, Р.Р., на 16 години и К.З., на 17 години, всички от гр.Балчик.  Част от вещите, предмет на кражбата са намерени и иззети.

Ц.Х. е криминално проявен, осъждан за кражби. Лицата са задържани за срок от 24 часа. Работата по изясняване на престъпната им дейност продължава.

-На 17.03.2011 г. при специализирана полицейска операция от служители на РУП Ген.Тошево са задържани лицата С.Р., на 20 години, К.Д., на 21 години и Я.Е., на  17 години, всички от с.Люляково, общ. Генерал Тошево. При извършените процесуално-следствени действия е установено, че след предварителен сговор лицата са извършили кражба на 2 броя моторни триона, 1 трифазен ел. мотор и 1 ъглошлайф от стопанска постройка в с.Писарово. Вещите обект на кражбата са намерени и иззети.

Лицата са криминално проявени. Задържани са за срок от 24 часа. Работата по изясняване на престъпната им дейност продължава.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Тервел е задържано лицето И.А., на 34 години, от гр.Тервел. Същият през м. февруари 2011 г. е извършил кражба на телевизор от частен дом в гр.Тервел.

Лицето е криминално проявено. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

                       -На 18.03.2011 г., в 01.30 часа е получено съобщение за възникнал пожар в помещение, намиращо се на партерен етаж по ул.”Брегалница”, в гр.Добрич. В резултат на пожара са унищожени мебели, климатик и дограма. Причината е късо съединение в ел. инсталацията.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди