изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:06 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ

ОВЕН - Днес ще ви се струва, че сте по-зле от обикновено. Не зацикляйте върху тези мисли и ще се почувствате по-добре. Отделете повече внимание на здравето си.
ТЕЛЕЦ - Суетата и вълнението ще са основни за поведението ви днес. Ще имате страхотни идеи, намерете с кого да ги споделите. Днес е ден само за срещи с приятели и приятни занимания.
БЛИЗНАЦИ - Няма да се чувствате особено комфортно и то поради собствените си мисли. Обвинявате се за какво ли не, а много добре знаете, че това е безсмислено.
РАК - Днес е много важно да не сте злопаметни и да не се обиждате за щяло и нещяло. Едно пътешествие ще ви се отрази много добре. Денят е удачен за дългосрочно планиране.
ЛЪВ - Сутринта ще започне с приятно запознанство, което може сериозно да повлияе върху по-нататъшния ви живот. Не бъдете подозрителни в личния си живот, дайте свобода на партньора си.
ДЕВА - Хубав ден за начало на всякакви дългосрочни планове, свързани със строителство и ремонт на жилището. Не се поддавайте на изкушения, правете нещата както трябва.
ВЕЗНИ - Личните ви отношения днес ще станат по-сериозни и по-дълбоки. Ще имате нов импулс за действие. Гледайте днес да си подредите (поне в главата), онова, което смятате да направите.
СКОРПИОН - Един чудесен ден за вас. Изявявайте се творчески. Най-важното е да бъдете забелязани и да правите нещата според вътрешния си импулс.
СТРЕЛЕЦ - Днес няма да ви се мърда много-много от къщи. Ще ви се иска да избягате от всичките си задължения и дори от мрачните си мисли. Ведър човек като вас може ли да има такива мисли?
КОЗИРОГ - Днес ще имате за вършене повече неща отколкото сте планирали, но благодарение на многото срещи и общи приказки, едва ли успеете да свършите много от очакваното.
ВОДОЛЕЙ - Заслужили сте отдих и е хубаво малко да се поглезите като си купите нещо ново или направите нещо за душата си като споделите, онова което ви тежи, с приятен събеседник.
РИБИ - Днес не си стойте у дома, а излезте и се вижте с хора. Можете да помечтаете за нещата, които искате да ви се случат и току-виж след някое време това станало.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди