изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ


ОВЕН - Много от предстоящите ви ангажименти ви карат да се чувствате напрегнати, а други от вас и отегчени. Не се притеснявайте излишно, с всичко ще се справите без много усилия.

ТЕЛЕЦ - Семейни мероприятия ще отнемат от времето и вниманието ви, но за разлика от професионалните, те не събуждат у вас тревоги. по-скоро можете да се радвате на щастието с близките.

БЛИЗНАЦИ - Деловите представители на знака ще работят днес, за да приключат навреме и успешно финансова операция, която ще им осигури средства. Усилието си заслужава, заради резултата.

РАК - Безкомпромисни сте към работата си, за това и не щадите силите си. Не отхвърляйте съветите на близките си. Вечерта споделете вълненията с онези, които ви карат да се чувствате добре.

ЛЪВ - Изпитвате известна тревога, свързана с предстояща рискована финансова операция, но нещата ще се развият много благоприятно за вас и крайния резултат ще ви удовлетвори напълно.

ДЕВА - Добри новини, отнасящи се до близки хора, живеещи в чужбина или по-далече от вас очаквайте в днешния ден. Занимания и разходка на открито ще подобрят настроението и тонуса ви.

ВЕЗНИ - Със страст ще се посветите на занимания, помагащи ви да се освободите от напрежението на изминалите дни. Това ще ви помогне да възстановите силите си и да започнете с ново дръзновение.

СКОРПИОН - Свършената до сега работа ви дава увереност, че ще я приключите в срок и добре. Предстоят финансовите възнаграждения, които ще заредят доста добре поизпразнената ви хазна.

СТРЕЛЕЦ - Не се оставяйте да ви обвържат с обещания, за които по-късно да може доста да съжалявате. Също не пренебрегвайте неотложната си нужда от почивка, деня е подходящ за това.

КОЗИРОГ - Очакват ви вълнуващи запознанства, които ще променят представите ви за много неща, които ви заобикалят. Можете да се надявате на положителни промени и нови очаквани съжителства.

ВОДОЛЕЙ - С умението си задълбочено да анализирате ситуациите се превръщате в предпочитани партньори и съветници. Възможни са раздели с некоректни хора от обкръжението ви.

РИБИ - Ще ви възложат да направите обективна оценка на конкретно събитие и ще ви се отдаде да направите желаните от вас промени. Бъдете значително по-позитивни и отворени за новостите.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди