изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:35 EEST
Русия застана зад Кадафи: Коалицията убива невинни!    
По света И Иран наля масло в огъня, плаши Либия с колонизиране. Русия, пазеща неутралитет спрямо военния конфликт в Либия, изненадващо подкрепи диктатора Муамар Кадафи. Говорителят на външното министерство Александър Лукашевич потвърди тезата на държавната телевизия на Джамахирията, според която самолетите на международната коалиция бомбардират не само армейски, а и цивилни обекти. "Призоваваме западните сили да прекратят безразборната употреба на сила. От информацията, с която разполагаме, става ясно, че по време на операцията са били нанесени въздушни удари по цивилни обекти в четири либийски града, в това число и в столицата Триполи", каза Лукашевич, цитиран от РИА Новости.

От американския щаб, координиращ атаките, обаче отричат категорично да са нападали цивилни обекти. Според коалиционните сили държавната либийска телевизия е официоз, който пропагандира идеите на Муамар Кадафи.

Масло в огъня наля и старият американски враг Иран. Техеран подкрепя действията срещу Кадафи, но се съмнява за "целите" на коалиционните сили, извършили въздушни нападения над страната.

"Предупреждаваме либийците да не се доверяват. С операцията си Западът прави опит за налагане на нов колониализъм над богатите на петрол страни. Коалиционните сили използват съблазнителни лозунги в подкрепа на хората, но следват собствените си интереси в управлението на страните и продължаване на колониализма в нова форма", обяви Иран чрез говорителя на външното си министерство Рамин Мехманпараст, цитиран от АФП. http://www.blitz.bg
 
 


Сходни връзки

Русия застана зад Кадафи: Коалицията убива невинни! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди