изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:19 EEST
УДАРНО НАЧАЛО ЗА АЛБЕНА И РАЗВАН, БЛЕСТЯТ СРЕД ТАНЦОВИЯ ЕЛИТ    
СпортАлбена Даскалова и Разван Стоян започнаха по най-добрия начин годината.

Двамата дебютираха с призово място за България и танцов клуб “Звезда” в шестото издание на силния международен турнир по спортни танци “Монтана Open 2011”. Състезанието събра над 300 гости от 7 държави -  Беларус, България, Гърция, Молдова, Румъния, Сърбия и Хърватска. Албена и Разван заеха трето място в латиноамериканските танци.
Първи станаха танцьорите на Молдова, следвани от състезателите на Хърватска. Миналогодишните шампиони на България останаха чак на шеста позиция. С представянето си интернационалният ни тандем, който досега се състезаваше за Румъния, даде сериозна заявка за първото място в крайното класиране на националната ранглиста във възрастовата група Младежи. 
Състезателите на добричкия тим впечатлиха със своя професионализъм, стил и грация. Двамата обраха завистливите погледи на съперниците си и аплодисментите на публика. Възпитаниците на Константин Тодоров и Андра Линте танцуваха на паркета в Монтана с нови и изящни тоалети, а 15-годишната Албена направи и по-драстична промяна. Чаровното и умно момиче премина в отбора на блондинките, сменяйки цвета на косата си. 
Призьорите получиха купи, медали, подаръци и много предложения за участия в реномирани турнири, които да увеличат актива им в международната класация.
 


Сходни връзки

УДАРНО НАЧАЛО ЗА АЛБЕНА И РАЗВАН, БЛЕСТЯТ СРЕД ТАНЦОВИЯ ЕЛИТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди