изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:34 EET
НОВО ИСКАНЕ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ХИПЕРМАРКЕТ    
ИкономикаНа заседанието си на 29 март Общинският съвет в Добрич ще разгледа предложението за продажба чрез публично оповестен конкурс на поземлен имот за „Обществено и делово обслужване” с цел изграждане на хипермаркет при начална конкурсна цена 846100 лева. Инвестиционното намерение за това е заявено през лятото на миналата година от „Айлин трейдинг” ЕООД.

С решение от ноември миналата година Общинският съвет е дал съгласие за допускане на изменение на плана, което е одобрено. За реализиране на своите инвестиционни намерения „Айлин трейдинг” ЕООД желаят да закупят новообразувания общинския имот с площ 7034 кв.м. чрез конкурс. След закупуване на имота инвеститорът предвижда в кратък срок да изгради хипермаркет със застроена площ около 2000 кв.м. и 100 прилежащи паркоместа.
Стойността на имота, определена от лицензиран оценител, е 846 100 лева. Данъчната оценка на имота е 153 517 лева. Предложението предвижда при конкурса основна тежест да има предлаганата цена, другите критерии ще са - размер на инвестицията за изграждане на хипермаркет, срок за реализация и разкрити работни места.
Инвестиционното намерение е заявено от Пеци Пецев от „Айлин Трейдинг” ЕООД. В писмото си той посочва, че предметът на дейност на фирмата му е инвестиране в недвижими имоти за реализиране на търговски обекти по маркетингова концепция на контрагенти. Айлин Трейдинг ЕООД е съдействало съществено за експанзията на „ПЛЮС – ДИСКАУНТ” в България, успешно работи с ЛИДЛ България ЕООД & КО.КД и има сключен рамков договор с PENNY MARKET Bulgaria.
 


Сходни връзки

НОВО ИСКАНЕ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ХИПЕРМАРКЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди