изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 МАРТ


ОВЕН - Денят ви може да е успешен и ползотворен, стига да не позволите на депресията и лошите мисли да ви обсебят. Бъдете добри и с близките си, не натрапвайте мнението си.

ТЕЛЕЦ - Не споделяйте плановете си преди да сте ги реализирали, за да не ви изпревари друг с идеите ви. Може да се сблъскате с измами и предателства, които ще ви разочароват.

БЛИЗНАЦИ - Ще избегнете разочарования, ако не се ангажирате с нови отговорности, в случай, че вече имате достатъчно такива. Потиснете възникващите отрицателни емоции.

РАК - Отлично време за полезни инициативи, усвояване на нова информация и знания. Обградете се с хора, на които вярвате и може да споделяте идеите и намеренията си.

ЛЪВ - Станете по-организирани и конкретизирайте плановете си. В отношенията с партньора си бъдете честни и открити. Непочтените ви мисли прозират и ще бъдете разкрити.

ДЕВА - С прагматичен подход при решаване на служебен или друг въпрос ще си спестите време и пари. Това е възможно и води до желаните резултати, стига да не зависите от никого.

ВЕЗНИ - Много от вас ще ги занимават въпроси, свързани с кариерата и дома, други с предстоящи пътувания, а ще има и такива, които ще отбележат днешния празник на жената.

СКОРПИОН - Активността ви ще се прояви по начин, който ще ви носи финансови и други, удовлетворяващи ви резултати. С практичната си мисъл и бързи реакции ще постигнете повече.

СТРЕЛЕЦ - Преодолявайки трудностите и без да изпадате в крайности, ще приключите навреме започнатото. Можете да влияете на събитията и да ги променяте към добро, за това не се колебайте.

КОЗИРОГ - С навременни решения ще съумеете да предразположите околните към себе си, спечелвайки ги за идеите и делата си. В отношенията си бъдете търпеливи и прощаващи.

ВОДОЛЕЙ - Каквото излъчваме, това и приемаме. Внимателни и толерантни, ще се радвате на взаимност и денят ви ще премине по-спокойно. Конкретизирайте плановете си и действайте.

РИБИ - Усещането ви за нещата е правилно и промените, някои от тях все още невидими, вече са в ход. Ще пристъпите към работа, подреждайки по важност задачите си.

Кои зодии са за връзване

Любовни съчетания според зодията

Как се целуват зодиите?


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди