изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:17 EEST
ЗВЕЗДИ ЩЕ ТРЕНИРАТ НАШИ ГИМНАСТИЧКИ    
СпортЕдна от най-големите звезди в историята на художествената гимнастика - украинката Анна Бесонова, ще пристигне във Варна, за да обучава деца, разбра репортер на НДТ.

Тя ще участва в международен тренировъчен лагер, организиран от столичния клуб Академик.
Именитата грация е била избирана за Спортист №1 в родината си. Тя е  трикратна европейска шампионка, абсолютна световна шампионка за 2007 година, носителка на Световна купа, бронзова медалистка от олимпиадите в Атина и Пекин и т.н.
27-годишната Анна Бесонова прекрати своята състезателна кариера, но остана близо до гимнастиката. Днес тя е ухажвана от множество федерации, клубове и рекламодатели. Наскоро тя засне и секси фотосесия, в която показва прелести и радва мъжките очи.
Родителите на Анна Бесонова също са легендарни спортисти - баща й - Владимир Бесонов, е бил защитник на Динамо Киев, а майка й - Виктория, е била световна шампионка по художествена гимнастика.
В заниманията в тренировъчния лагер във Варна ще се включат още две големи имена - трикратната световна шампионка Мария Петрова и Симона Пейчева, която достигна до златото в шампионата на планетата в Щутгарт.
В курса могат да се запишат всички момичета, които се занимават с художествена гимнастика. Състезателките ще бъдат разделени в групи, съобразени с възрастовата категория и нивото на технически възможности. Програмата за тренировки включва – работа с уреди, работа за физически качества, елементи с тяло и класически балет. Лагерът ще се проведе от 6 до 9 юли 2011 г., като записването за участие в него ще бъде до края на този месец. Деца от Добрич също ще участват в заниманията, научи репортер на НДТ.


 


Сходни връзки

ЗВЕЗДИ ЩЕ ТРЕНИРАТ НАШИ ГИМНАСТИЧКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди