изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:08 EEST
Софиянски: БСП вече не ги броя за нищо    
Политика

В момента реално опозиционни партии в парламента няма. Очертава се и политическа криза. Това заяви днес в ефира на радио К2 Стефан Софиянски. По думите му последните социологически изследвания доказват това. "Колкото и да кокетничат от правителството, има един очертаващ се спад на доверие, който е резултат на несвършена работа. Проблемът е, че този спад на доверие не прераства към доверие към другите опозиционни сили", категоричен е председателят на ССД.



"БСП вече не ги броя за нищо, с техните си проблеми. ГЕРБ са като БСП по време на управлението на Тройната коалиция", посочи Софиянски.

Сините участвали пряко на ниво заместник-министри, но имали „страхлива позиция”. "Кажат няколко остри думи, а Бойко ги насвие и те млъкнат след това", каза водачът на Съюза на свободните демократи.

Според него „Атака” подкрепяли изцяло кабинета, а РЗС пък се „плъзгали” по „дребни” и „конкретни атаки, но не показвали „алтернативна политика”.

"Доган гледа сеира на всички останали", отсече Стефан Софиянски.

ССД са си поставил за цел да предложат програма, с която българите да заживеят поне като средните европейци. Иначе нямало смисъл от членството ни в Европейския съюз. Софиянски не назова коя ще е кандидатурата за президент на неговата партия.

http://politics.actualno.com

 


Сходни връзки

Софиянски: БСП вече не ги броя за нищо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди