изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 МАРТ


ОВЕН - Възможно е днес да се сблъскате с измами и да сте подложени на нездрави внушения, но няма да се оставите да ви разколебаят по въпроси, по които стоите на твърди позиции.

ТЕЛЕЦ - Добрата ви подготовка и организация ще ви помогнат да свършите и повече задачи днес. Заради загрижеността ви към някого ще получите отплата. Творческите занимания ще ви носят наслада.

БЛИЗНАЦИ - Не се притеснявайте да търсите и желаете най-добро за себе си, съвсем естествено е и ще срещнете подкрепа. В бизнеса са възможни затруднения, но бихте могли да обърнете нещата в своя полза.

РАК - Посветете в заниманията си и партньора ви, това ще направи по-лесна реализацията им. Ще печелите вниманието на хората, към които се стремите, без това да се отразява натоварващо на психиката ви.

ЛЪВ - Забравете емоциите, момента не е подходящ сега за тях, а търпеливо и с обективна оценка се отнесете към случващото се около вас. Новостите ще ви мобилизират и ще се възползвате от даденостите.

ДЕВА - Ще посветите голяма част от времето си на делата, които следва да бъдат приключени днес и това ще мобилизира енергията ви. Няма да останете чужди и за проблемите на близък човек.

ВЕЗНИ - Ще игнорирате всеки опит за манипулация над мислите и поведението ви. Устремено ще работите по делата си, решавайки своевременно възникващите проблеми. Обърнете внимание на здравето си.

СКОРПИОН - Не отлагайте делата си днес, за да ви бъде по-лесно утре. Можете да постигнете и повече, стига да се мобилизирате и като си поставяте краткосрочни цели да вървите ускорено напред.

СТРЕЛЕЦ - Активно ще се включите в обща задача, към резултатите от която имате големи очаквания. Волята ви е налице, а също опит и умения, така, че няма причини за безпокойство. У дома ще ви поставят срокове.

КОЗИРОГ - Ще дадете предимство на задачите си днес, измежду които явяване на изпити и конкурси. На други от вас им предстои да вземат отговорни решения, което значи да сте в добра кондиция.

ВОДОЛЕЙ - Във възможностите ви е да постигнете намеренията си днес, но не се притеснявайте, ако нещата около вас се объркат. Ще се мобилизирате и намерите пролука за себе си, възможно е те да са във ваша полза.

РИБИ - Не превръщайте емоциите си във водещи, следвайте разума си и ще си спестите разочарования и неприятности. Озадачавате партньорите си с поведение, което никой не очаква от вас.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди