изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:30 EEST
ГЕРБ с план “Мерцедес”    
Политика

Борисов поиска свои кметове да спечелят Варна и Пловдив на първи тур. План ала "Мерцедес" за победа на кметските избори стяга ГЕРБ. Това е новата стратегия на партията за триумф в четири от големите градове в страната - София, Варна, Пловдив и Бургас. За тях лично премиерът Бойко Борисов настоял да бъдат взети още на първия тур, научи "Стандарт".



"Това нашето си е операция "Мерцедес" - като начертаем на картата на България четирите града и ги съединим с черти, става точно като знака на марката автомобили", обясниха гербери.
Лидерът на партията Бойко Борисов държал най-много столицата отново да бъде с кмет от мнозинството, като името на Йорданка Фандъкова отново се спряга за поста. Борисов настоял и в Бургас за втори път да победи сегашният градоначалник Димитър Николов. В ГЕРБ обсъждат да пуснат в битката за Варна шефът на грандхотела Иван Портних. За кметския стол в Пловдив те ще заложат на областния управител Иван Тотев.
В Русе те се оглеждат за бизнесмен за поста на градоначалник, въпреки че се коментира и потенциалната кандидатура на губернатора Пламен Стоилов. Бургаският областен управител Константин Гребенаров ще играе за Созопол, докато за Самоков се говори, че ще се пусне депутатът Цветан Сичанов.
В партията са наясно, че на този етап трудно ще победят в градове като Хасково, Кърджали, Разград, Кюстендил и Велико Търново заради слаби структури, научи още "Стандарт". Спорна била и победата в Ямбол и Сливен, коментираха депутати.
"Окончателно номинациите за кметове и общински съветници ще са ясни в края на май или първите дни на юни. Току-що получихме анализите от структурите на партията и положението е стабилно, постоянно имаме нови молби за членство", коментира за "Стандарт" зам.-шефът на щаба в ГЕРБ Цветомир Паунов.
Надя Панкова

http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

ГЕРБ с план “Мерцедес” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди