изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:50 EEST
ОПРЕДЕЛИХА НАЕМАТЕЛ НА ПЛАЖА В КАВАРНА    
НовиниСъс заповед от 25 февруари 2011 година на министъра на регионалното развитие и благоустройството е наредено провеждане на търг с тайно наддаване за обект, изключителна държавна собственост, морски плаж „Каварна”.

Той е с активна плажна площ от 20 620 кв. м, определени чрез мониторинг 2008 г. В определения срок са подадени три заявления. Те са от ЕТ „Баджо – Ивелин Славов” – Каварна, „Желев турс” ЕООД – Варна, „Витекс Груп” ЕООД – София. Търгът е проведен на 15 март. След проверка на документите един от участниците не е допуснат – „Витекс Груп” ЕООД, поради това, че не е представил данъчно удостоверение за липса на публични задължения. Предложената цена от ЕТ „Баджо – Ивелин Славов” е била 28 400 лева, а от „Желев турс” ЕООД – 29 000 лева. Комисията е класирала на първо място ценовото предложение на „Желев турс” ЕООД. Дружеството, представлявано от Ангел Желев, е определено за спечелило търга. То трябва в 14-дневен срок да внесе едногодишната наемна цена за първата година от договора за наем. При невнасяне, ще бъде сключен договор с дружеството, класирано на второ място, информират още от министерството на регионалното развитие и благоустройството.
 


Сходни връзки

ОПРЕДЕЛИХА НАЕМАТЕЛ НА ПЛАЖА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди