изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:35 EEST
ФОНДАЦИЯ "ИСКАМ БЕБЕ" РАЗДАВА ГОДИШНИТЕ СИ НАГРАДИ    
ОбществоПо традиция днес фондация "Искам бебе" ще отбележи хубавия български празник Благовещение, съобщи за НДТ председателят й Радина Велчева.


Тържеството, което е озаглавено "Куклена молитва", ще се състои от 18 часа в Националния исторически музей в Бояна. На него ще присъстват и 20 жени от групата за психологическа подкрепа от Добрич и деца.
По време на церемонията фондацията ще раздаде наградите си "Ангели на благодарността 2010". Носител на голямата награда е шефът на фонд "Инвитро" д-р Николай Лалев, съобщи Радина Велчева. За основен дарител ще бъде наградена "Нивея Бейби", благодарение на която в 11 града в страната вече са създадени групи за психологическа подкрепа. За добрата съвместна работа с фондацията ще бъде отличено Сдружението на жените военнослужещи. "Ще връчим и една специална награда на един младеж - Петко, на 17 години - разказа Радина Велчева. - Момчето е осиновено и от четири години е непрекъснато с майка си и я подкрепя в борбата й да има свое дете. Петко иска да стане инвитро специалист, чете всичко, на което попадне, купува си книги, заради тази си мечта учи усилено английски."
В рамките на тържеството ще бъде открита и уникална благотворителна изложба на Жени Костадинова. В нея ще бъдат представени 100 кукли, изработени от стъкло, дърво и прежда. Всяка кукла е в кутия и е придружена с картичка със стихотворение, написано от Жени Костадинова. "Жената си е казала, че ще прави кукли и ще ги дарява на хора, които искат да имат деца", разказа Радина Велчева. НДТ
 


Сходни връзки

ФОНДАЦИЯ "ИСКАМ БЕБЕ" РАЗДАВА ГОДИШНИТЕ СИ НАГРАДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди