изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:27 EEST
Приятелка убила 15-годишната Надежда в Мездра    
Ред и сигурност22-годишната Нели Панова е задържана за убийството на 15-годишната си приятелка Надежда Вълкова, чието тяло бе открито вчера в градския парк на Мездра. Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР във Враца главен комисар Росен Иванов, цитиран от Дарик радио. Младата жена е нанесла с нож четири прободни рани в областта на шията на момичето. Аутопсията е установила, че Надежда е починала от масивна кръвозагуба. По тялото на ученичката няма следи от изнасилване, макар тя да бе открита полугола, а панталонът й бе захвърлен край нея.


„Това е била инсценировка с цел да бъдем подведени", обясни комисар Иванов.

Друга подвеждаща стъпка на 22-годишната Нели е, че часове преди тялото да бъде открито, тя лично отишла в полицията, за да обяви за изчезнала 15-годишната Надежда.

В момента се работи по различните версии за мотивите за убийството, като не се изключва нито, една включително любовна драма и ревност, допълни Иванов, но отказа повече подробности за разследването, съобщи БТА.

Нели Панова е криминално проявена и осъждана за кражби, в момента е в пробация, допълниха още от полицията.
Двете с Надежда Вълкова били приятелки, разказаха хора от Мездра. Полицаите потвърдиха, че Надежда още няколко пъти гостувала на Нели в железничарския град.
Най-вероятно двете момичета ги свързва еднаквата им съдба - и двете са осиновени. 15-годишното момиче понесло тежко новината, че е осиновена. Тя научила преди 2 години и оттогава често бягала от училище и от дома си в София.

Все още се очакват резултатите от направения наркотест на убитата.
"Нито алкохола, нито наркотиците могат да намалят тежестта на престъплението или да я оневинят", каза още директорът на ОДП-Враца.
Нели Панова е задържана в ареста за 72 часа, след което мярката ще бъде променена на "постоянно задържане под стража". http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Приятелка убила 15-годишната Надежда в Мездра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди