изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 МАРТ

ОВЕН - Супер ден. Ще се чувствате в много добра форма и това ще се отрази на всичко, с което се захванете. Особено ще ви върви в любовта, приемете малките дарове на съдбата.
ТЕЛЕЦ - Днес ще сте малко лениви и няма да ви се мърда много-много. Хубаво е все пак да направите поне нещо мило за хората, които обичате. Лентяйстването не е най-доброто, което може да ви се случи.
БЛИЗНАЦИ - Хубав ден, много забързан, точно както ви харесва. Ще получите интересна информация. Подхождайте творчески към нещата, с които се занимавате.
РАК - Помислете за паричките, които са ви нужни, за да се чувствате добре. Днес може да си позволите дори един малък риск - пуснете си фиш, а късметът може да ви се усмихне под формата на малка печалба.
ЛЪВ - Днес ще се чувствате страхотно и дори плановете ви ще се осъществяват съвсем гладко. Само не прекалявайте със заповедите към околните.
ДЕВА - Днес малко неадекватно ще реагирате. Определено се нуждаете от почивка. Не търсете заден умисъл, във всичко което ви казват, нещата са толкова простички.
ВЕЗНИ - Един доста успешен ден. Ще можете да споделите опита си с околните. Нещата ще вървят съвсем гладко и дори по-добре отколкото очаквате. Изслушвайте мненията на околните.
СКОРПИОН - Действайте целенасочено. Не се отказвайте от плановете си. Всичко, което сте планували, ще се реализира, трябва да сте упорити и безкомпромисни.
СТРЕЛЕЦ - Един много приятен ден за вас. Ще се чувствате в добра форма и готови да изразите себе си по най-добрия възможен начин. Едно пътуване ще ви донесе приятни преживявания.
КОЗИРОГ - Малко напрегнат е днешният ден, но вие ще се справите по най-добрия възможен начин. Бъдете по-сдържани и не търсете вината в другите, а се опитайте просто да оправите нещата.
ВОДОЛЕЙ - Ден, в който в голяма степен ще зависите от действията на другите, така че гледайте да създадете нужната хармония в отношенията. Не придиряйте прекалено много.
РИБИ - Един най-обикновен, малко сив ден. Ще имате доста работа и дано има кой да ви помогне да се справите с всички задачи, които изпадат. Само не изпадайте в нервна криза.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди