изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:25 EEST
Мисис Дама на годината 2011    
Мис & МистърТретите годишни награди „Мисис Дама на годината” 2011 бяха раздадени на пищна церемония в Гранд Хотел София миналата вечер. Призовете се връчват всяка година в налалото на пролетта на дами, които са постигнали самостоятелно значими успехи в бизнеса и обществения живот и са станали модел за подражание на съвременната жена.  Статуетките „Мисис Дама на годината” 2011 отидоха при:

   Мария Цонева – Иванова, основател на група компании с марката„Велмар", която 20 години развива и налага компании, специализирани в производство и търговия с бижута, козметика и обучение на кадри. ВЕЛМАР БЪЛГАРИЯ е най-големият вносител, производител и разпространител на бижута от естествени перли, скъпоценни камъни, злато, сребро. Освен в България, има открити представителства в още 4 държави (Украйна, Сърбия, Черна гора и Македония). Мария Иванова е и майка на 4 сина.
  
  Дарина Кръстева – управител на „Дари Травел Комерс“ ЕООД. Стартира дейността си през 1991 година с организиране на екскурзии. „Следвайки мотото „Удоволствието да пътуваш“, компанията постепенно се превръща в една от водещите за международен превоз на пътници в страната и чужбина, почивки, круизи и индивидуални програми. Награждаването на Дарина Кръстева съвпадна с 20-ия рожден ден на компанията.
  
  Адвокат Биляна Тончева е на 35 години, завършила право,финанси и здравен мениджмънт. Адвокат е от Софийска адвокатска колегия. Собственик е на една от водещите адвокатски кантори в областта на вещното,облигационното,търговското и медицинско право. Нейният девиз е: Закон плюс воля, равно на победа!
  
  Архитект Таня Дикова е собственик и управител на фирма „Хай Арт“, чиято дейност е насочена към архитектурно проектиране, дизайн и консултации. За свое призвание и страст смята интериорния дизайн. Нейното мото е „Аз мога!“
  
  Д-р Петрана Каляшевa е специалист по дерматология, венерология и естетична медицина. Завършила е Медицинска Академия-София през 1994г. Специализира и започва професионалната си кариера в Център по дерматология и венерология, където работи и до днес. Към 2002 година започва да се занимава с естетична медицина. Нейно основно професионално кредо е: ,,Преди всичко не вреди!“
  
  Соня Атанасова и Силвана Данаилова - Fashion Studio Princess. Соня Атанасова е завършила моден дизайн. Мечтата й винаги е била да облича хората, да прави рокли, да организира и да сбъдва мечти. След срещата си със Силвана Данаилова, двете създават сватбена агенция „Диаманти“ и модна къща „Принцес“. Днес творенията им са познати и на международния пазар.
  
  Бяха присъдени и две специални награди.
  
  „Мисис” на годината стана Капка Амзина – Мисис Баба 2010, а призът й бе отреден за заслугите й за издигане престижа на титлата и активна работа за различни благотворителни каузи.
  
  Специална награда получи бизнесдамата Аглика Георгиева, магистър по маркетинг, мениджмънт и бизнесадминистрация, за развитие на проекти в областта на възобновяемите енергийни източници, които стават все по-актуарни.
  
  Наградите „Мисис Дама на годината” са учредени от продуцентката Меги Савова и сдружение Феймъс и се присъждат всяка година след номинации.
  
  Церемонията по връчването на наградите „Мисис Дама на годината” 2011 беще придружено от тържествена вечеря с петстепенно гурме меню и едни от най-добрите бели и червени вина у нас, подбрани от председателят на Балгарската асоциация на професионалните сомелиери – Михаил Марковски, от винарските изби „Едоардо Миролио” в Еленово, „Мараш” Стралджа и „Малката звезда” Харманли. Всички гости бяха посрещнати с чаша шампанско, на дъното на която намериха бяла перла. Друга изненада беше подготвена от гурме магазини „Елемаг” – кокосова вода, известна като любима безалкохолна напитка на Мадона, заради изключително здавословните си качества. Поп звездата Стефан Илчев, любимец на повечето от наградените дами, ги изненада със свои изпълнения. http://gossip.erogance.eu/
 


Сходни връзки

Мисис Дама на годината 2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди